fredag, juli 26, 2013

Helg!Förra helgen drack jag hemmagjorda Bellinis. Riktigt gott i hettan! Prosecco och persikojuice... Kan mycket väl hända att det slinker ner någon Bellini den här helgen också, jag smälter nästan bort här i värmen! Jag har verkligen blivit påmind om varför jag vanligtvis flyr München och är i Sverige i juli...

Hoppas ni får en fin helg!


7 kommentarer:

Desiree sa...

Trevlig helg Marie. Din Bellini ser väldigt god ut. Ja pust här går man allt och puster i hettan. Det får bli schwimbad eller bad i Rhen för vår del. Nu får man allt ta det lungt och det blir rejält svettigt snabbt.
Kram!

Channal sa...

Så gott!! En favorit! Ska be mannen köpa hem liten flaska champagne så ska jag göra en bellini!

Ang ditt förra inlägg. Minns hur jag förr reagerade när jag var på semester att människor utomlands hade alltid med sig sina barn sent på kvällarna. Jag tänkte: de ska ju sova 18:00 efter Björnes magasin! Så var det ju bara! Haha! Sen fick jag mina två tjejer med en sydamerikan. Vi levde tillsammans i 22 år! Självklart var barnen med på kvällarna. När vi var lediga såklart! Annars, bums i säng efter barnprogrammen! Sen har vi/jag gjort många egna val! Inte exakt vad socialstyrelsen rekommenderar!

Idag står alla friskolor mig upp över halsen. Detta är unikt med Sverige! Storbritannien BBC har gjort ett intressant TVprogram om de fria valet med skolgång här hemma.

Sen ta bara hur de har förstört Apoteket med det fria valet! Hoppas de inte raserar Systembolaget också! Vi ska var rädda och stolta över det!
KRAM Anna

Annika sa...

Prosecco är min sommarälskling nummer 1.
ÄLSKAR prosecco!!
HAHA, kära Marie, jag har också blivit påmind varför jag flyr Washington om sommaren. Det är för hett...
Men, jag tar det onda med goda och gläds över AC och Prosecco ;-)
Trevlig helg, min fina!!!

Sandra sa...

Åh jag har aldrig druckit bellinis men tror att jag verkligen skulle gilla det. Jag ska nog prova det snart! Vad för persikojuice har du?

Jonna sa...

Ser riktigt gott ut - och ja, det är ungefär lika trevligt som svettigt i denna hetta och luftfuktighet! Men det varar nog inte så särskilt länge till så det gäller att göra det bästa av det hela :)

Anonym sa...

Å det där ser gott ut. Har inte provat. Proportioner prosecco/juice ungefär? Trevlig helg!Vädret här i Sverige är underbart just nu - alldeles lagom varmt för mig, för varmt för blommorna.../Susanne

Miss Marie sa...

Desiree - ja, svetten rinner på alla tänkbara och otänkbara ställen! :)

Anna - den dokumentären måste jag spana in, det är ju ganska aktuellt för oss! Och ja, man inser snabbt att det finns andra sätt att göra saker på när man vidgar sina vyer lite! :)

Annika - önskar att vi också hade AC! Här kör vi med korsdrag och golvfläkt för att överhuvudtaget kunna sova... :)

Sandra - gör det! Den lite sträva och bubbliga proseccon passar utmörkt med den söta persikojuicen. Vi köper färskpressad persikojuice, men man borde kunna mixa till egen med persikor och vatten och möjligtvis lite socker om det inte är sött nog. :)

Jonna - phuu! :)

Susanne - mina blommor har dött på balkongen... 2/3 Prosecco och 1/3 persikojuice tycker jag blir lagom! :)