måndag, augusti 26, 2013

Och där simmar en svan förbi...Jag tror på kontraster här i livet. Jag älskar att få uppleva storstadspulsen i München men också att få uppleva stillheten här på landet i Sverige. Här kan vi, när solen är på väg ned, ta på oss badkläderna och gå ned för att ta ett dopp i det numera inte alltför varma vattnet. Väl där simmar en svan förbi och vi tar oss tid att titta på den där den glider fram i den stilla sjön.


Alfred hade tagit på sig min gamla badrock över badbyxorna, han tog av sig den en kort stund, doppade tårna, men sen var det lika bra att hoppa upp i mormors varma famn igen! Ja, inte är det ljummet i vattnet precis, burr! När man kommer in igen är det skönt att svepa in sig i ullkofta och pläd i soffan. Det är det där med kontraster!


11 kommentarer:

Jennie Bergius sa...

Vilka vackra foton, det där översta var fantastiskt!
Sv: Tack :)
Ha en fin måndag <3 Jennie

Annika sa...

Mmmmm...vilka otroligt vackra bilder, Marie...
Ljuset är fantastiskt.

Miss Marie sa...

Jennie - tack! :)

Desiree - ja, så typiskt svenskt också!

Anna, Fair and True sa...

Mysigt! Och håller med om kontrasterna.

Miss Marie sa...

Anna - :)

storasyster sa...

Underbart ljus i bilderna. Du har riktigt fångat värmen som är nu på kvällarna. Kontraster är bra!

Miss Marie sa...

Storasyster - :)

Jenny sa...

Gud så söt han är med badringarna runt armarna!

Miss Marie sa...

Jenny - flyta bör man! ;)

Iccan sa...

Jo kontraster ja. Från Malmslätt till New York. Landade igår, trött & hungrig & med viss hemlängtan (tidigt :)). Idag en spännande dag när jag sprang in i en filminspelning i parken. NYC är ju rätt bra ändå. Och Malmslätt likaså. Älskar kontraster.

Miss Marie sa...

Iccan - precis! Det gäller att uppskatta allt man har omkring sig, då får man ett bättre liv, tror jag! :) Förresten, coolt med filminspelning! Såg att White Collar spelar in nya säsongen i NY nu, kanske var dom du sprang på! :)