måndag, september 09, 2013

There's Plenty of Fish in the LakeNej, rubriken är lite missvisande, det finns inte så mycket fisk i sjön i år. Bygatans inofficiella fiskeexpert berättade för mig att så här lite napp har han inte fått på många år. Fiskarna kanske inte gillar den varma sommaren? Hursomhelst, det spelar ju ingen större roll hur fiskbeståndet i sjön är, när de här killarna fiskar med klädnypor. Ska vara en himla knäpp fisk som nappar då.


Det är ju liksom kul att bara stå där med snöre på en pinne och kasta det i sjön. Snöret alltså, inte pinnen. Alfred kastade i pinnen tre gånger i vattnet, en gång fick mormor klä av sig, hoppa i sjön och simma ut och hämta dom, men de andra två gångerna kunde vi nå den från bryggan.


Och här någonstans, när jag ligger på rygg på bryggan, med huvudet ut över vattnet, kommer en annan granne ut på bryggan och man riktigt ser på honom att han undrar vad i hela fridens namn den där konstiga kvinnan gör för akrobatiska konster med kameran? Men ser ni Alfreds beundrande blick på storkusinen längst bort till höger? Den tog jag just då, och den är värd alla konstiga blickar man kan få! Eller hur?

6 kommentarer:

Ullis sa...

De är ju för härliga. Fin bild på Alfred när han tittar på kusinen.

Miss Marie sa...

Ullis - :)

Desiree sa...

Så gulligt med alla småkusinerna och Alfred som är ute och metar fisk.
Finfina sommarbilder.
Kram!

Allt och/eller Inget sa...

Underbara brygg-bilder!

Kram Linda

storasyster sa...

Ja det nappade ju på Alfreds metspö. En momor lyckades han ju få på klädnypan :) det var riktigt kul tycker jag. Inga bilder på det?? Hihi Och storkusinen skrattar glatt åt lilla Tok-Alfred o hans påhitt :))

Miss Marie sa...

Desiree - ja så mysigt! :)

Linda - tack! :)

Storasyster - det missade jag! :)