fredag, november 29, 2013

Färgglatt och juluppladdningNi vet ju hur jag säger att det regnar hela tiden i England? Not true! Det har inte regnat på många dagar, men idag kom det lite regn när vi skulle ut och luncha med en kompis. Så ja, duffeljacka och jeans var inte bästa valet för en dag som  denna, men kul är det med färg! Och det var bara några människor som trodde Alfred var en tjej.... (För det förstår väl varje engelsman att pojkar inte kan ha färgglada kläder?!)

I helgen ska vi försöka hitta en liten gran som vi kan ta hem och njuta av innan det är dags att ge oss av till Sverige. Mindre än två veckor kvar innan Alfred och jag far hemåt och en vecka senare kommer Engelsmannen också. Vi längtar! (Kanske allra mest efter mina föräldrars golvvärme och välisolerade hus!)

Ha en fin helg!

5 kommentarer:

Ullis sa...

Vi längtar också. Välkomna.

Miss Marie sa...

Ullis - :)

storasysrer sa...

Tiden går långsamt när man väntar...

Jenny sa...

Ha en finfin helg! Hoppas vi kan träffas en stund den här gången. Jul är ju stressigt men om ni är i stan kanske vi kan ta en snabb fika. Vore kul! :)

Carin sa...

Ha! Vi köpte precis en billig vagn på argos att ha över vintern eftersom den andra gick sönder för ett par veckor sen. Den har lila prickar. När jag läste recensionerna var där en tjej som skickat tillbaka den för hon hade inte insett att den hade lila prickar och den skulle ju vara för en pojke! Vojne!