torsdag, november 28, 2013

Julklappar med ekologiskt tänk för de småDet kan vara svårt att vara miljösmart så här i julklappstider, men det finns så många bra ekologiska produkter nu att det finns en hel del godbitar att välja mellan, särskilt för de mindre.

Hjärttema har det ekologiskt dockskåpet i miniformat. Så fint! Alfred skulle tokgilla den här ekologisk flygplatsen, hans far har gjort honom till en komplett flygplansnörd redan nu! En prickig jumpsuit i ekologisk bomull hos Oii Design hade min systerson som liten och han var så söt i den! Senapsfärgat är snyggt! Läcker huvjacka i ekologisk bomull från Gray Label hos Oii Design. Bra för fantasin är de ekologiska fingerdockorna och träfigurerna som berättar sagan om Rödluvan. En ekologisk kulbana är skoj för stora som små och den lilla ekologiska helikoptern är så gullig!
    

6 kommentarer:

Ullis sa...

Mycket fint och säkert lärorikt.

storasyster sa...

Ååå den är så fin den prickiga heldressen *drömmer mig tillbaka*. Det klart vi tänker miljösmart vid jul, iaf i vissa klappar ;)

Anonym sa...

Och alla föräldrar gillar träleksakerna och ungarna vill bara ha plast som helst låter och lyser också. Synd, men så är det faktiskt. En sån där kulbana skulle jag gilla!/Susanne

Miss Marie sa...

Ullis - :)

Storasyster - den är ju så fin den dressen! :)

Susanne - fast är det riktigt bra gjorda träleksaker så kan det ändå vara en hit! Alfred har flera träleksaker som han gillar! Men som du säger, blinkande ljus och läten är det svårt att slå! ;)

Jenny sa...

Bra tips! mer, mer mer! :) Ha en fin helg!

Miss Marie sa...

Jenny - :)