måndag, december 30, 2013

Min julJul firade vi i dagarna två. Julafton var ena systern med familj här och på juldagen slöt även andra systern med familj upp. På juldagen har vi även som tradition att Engelsmannen gör en engelsk Christmas dinner med kalkon och tillbehör (så gott!) så det passade ju bra att bara fira lite längre. Och ser ni, Alfred vågade till och med krama jultomten! Kan vara för att han trodde att tomten skulle ge mer paket till honom då...


Förra året började vi med att grilla korv utomhus på julafton och täntke att det skulle bli en fin tradition! Och ja, vi gjorde det i år också, men det var inte lika mysigt och stämningsfullt i regnet som i snölandskapet förra året...  Engelsmannen fick en läcker gubbkeps från mig (från CTH) och så körde kusinerna med lite gos i soffan när det var dags för Kalle Anka.


Och på juldagens kväll, till och med efter det att folk hade bastat, duschat eller badat i sjön (min Engelsman försöker visa att han är viking...) så kom vi på att vi inte hade dansat runt granen, så då drog vi fram den, drog bort möbler och dansade! Ni kan tro att Alfred var i himmelriket! En riktigt liten dans- och sångkille där. 

Det var min jul!

8 kommentarer:

Desiree sa...

Vad kul att ni hade dans kring granen och allt. Kul att fira med både svenska och engelska traditioner i dagarna två. Så himla gullig bild där stor kusinen sitter i soffan med sina två små kusiner brevid sig och håller om dem.
Kram!

Miss Marie sa...

Desiree - ja, kul med många traditioner! :)

Annika sa...

Härligt!
Älskar att blanda traditionerna. SÅ kär ju vi med och får jul i dagarna två!
Could not be better!!!
FINA Bilder!!!
Gott Nytt År!!

Anonym sa...

Vilken mysig jul vi har haft, jag bjuder på min raket ;), nuddade nästan taket!

meandmike sa...

Vad mysigt ni haft det. God fortsättnng!

Miss Marie sa...

Annika - ja, visst är det mysigt att få hålla på lite längre?! :)

Syster I - ja, impad av din stil! ;)

Meandmike - mycket mysigt! Tack detsamma! :)

Channal sa...

Händelserikt och ett fint år och jag älskar dina bilder!!

Önskar dig Ett Fantastiskt 2014!
KRAMAR Anna

Miss Marie sa...

Anna - tack detsamma! :)