måndag, januari 13, 2014

Golen Globes 2014Golden Globes har gått av stapeln! Massor av fina klänningar. Mest blickar fick gravida Kerry Washington. Oliva Wilde och Drew Barrymore. Hur snygg är inte Olivia i sitt grönglittriga fodral!


Svart, svart, svart. Svart med lite guld och lite silver och så mer svart. Jag gillar Julia Roberts skjortklänning, Sofia Vergaras maffiga svarta med lika maffigt halsband och så Julianna Margulies med guldbroderier.


Blekfisar fanns det också! Margot Robbies ljust rosa klänning med silverdetaljer under byst och vid armarna, var snygg liksom Zooey Deschanels tylldröm. Downton Abbeys Laura Carmichael var också läcker i vitt fodral med svarta detaljer.


Lupita Nyong'os röda fodral passar henne perfekt! Snyggt också att hon kör helt utan accesoarer. Julia Bowen mixade rött och lila och Emma Watsons "klänning" var väl minst sagt lite lite annorlunda. Amy Adams var urringad och Taylor Swift lika elegant som vanligt.


Färg! Äntligen. Helen Mirren och Reese Witherspoon hade både valt hasvblått, Sandra Bullock körde en blandning och Lena Dunham valde gult.


Min favorit! Masters of Sex-skådisen Caitlin Fitzgerald matchade turkost med korall och det gillade jag såklart! Skärningen på klänningen känns också väldigt 2014. Eller?

Vilka var era favoriter?

8 kommentarer:

Anna sa...

Margot Robbies klänning var snyggast tycker jag! Lena Dunham passade inte alls i den gula färgen och vad har Emma Thompson gjort, hon ser ut som en tant ju!

kalaslotta i usa sa...

Härligt med klänningssvep!!

Jag gillar Julias skjortklänning jag oxå, hon bär upp den med sån stil, love!

Lupitas klänning är min favvo, skulle så gärna vilja äga den...åhhh avis som attan.

Master of sex tjejens klänning är en dröm, ser så bekväm ut!!

Tack för svep, jag länkar till dig..orkar inte hitta alla bilder..ahha

KRAM

Annika sa...

GUD vad roligt att du visar detta.,
Jag kollade ju till det bittra slutet, men hade varken ork eller lust att göra ett inlägg om det (källar-ledsen du vet).
Tyckte väl egentligen inte ngn klänning var skitsnygg. Däremot fanns det många fula, höhö…
Tyckte abslolut INTE om Julia R klänning. Men hon var snygg fö.
Nä, jag har nog ingen favvis, men galan var det kul att se!!!
Alltid!! Speciellt röda mattan.
Oliva W är förresten skitsnygg i sin klänning. Riktigt SNYGG!! Den får bli min favvis. OCH Cate Blanchett bara föratt Cate är SÅÅÅÅ regal och urtjusig.
Trevligt inlägg. Önskar jag hade haft lite spirit för ngt likande, men nej.
OH well, there is always the Oscars!!

Miss Marie sa...

Anna - ja, visst var Margots klänning snygg! Håller med om Emma Thompson, hennes hår får henne att se gammal ut.

Lotta - visst ser Julia kunglig ut i den klänningen! :) Och du skulle se så snygg ut i Lupitas klänning!

Annika - jag kollade inte, har bara sett små bitar av allt som skedde! Jag gillar ju Julias stil så jag tycker klänningen passar henne bra. Inte många klänningar som stod ut, men visst var Olivia snygg i sin!

Martina sa...

Min favorit: Sofia Vergara! Halsbandet gör hela skillnaden!
Kram

Miss Marie sa...

Martina - visst gör det! Snyggt!

Desiree sa...

Alltid lika kul och spännande att kolla in klänningarna. Gillar att välja ut snyggaste klänningen liksom fulaste klänningen. Här är en mix på både sådant som blir supesnyggt och sådant som inte går hem.
Kram!

Miss Marie sa...

Desiree - ja, det finns lite av varje! :)