onsdag, januari 29, 2014

Klart man ska bli firad när man fyller 3 år!Det var en glad kille som fyllde tre igår! Vi blev väckta av ett samtal på paddan, så med skönsång från mormor, en moster och en kusin fick han hugga in på sin födelsedagstårta och öppna första paketet! Det var så kul att se hans ansikte när han kom ned till undervåningen och såg ballonger och vimplar, han förstod att det var en speciell dag! Efter frukost kom granny och grandpa förbi, med flera paket! En flygplatsmatta, en lastbil och några flygplan var det som bland annat fanns i paketen från släkt och vänner. När daddy kom hem från jobbet åt vi middag och sen var det dags för tårta igen!


Heliumballong (alltid lika spännande med heliumballonger ju!), tårta x2, dekorationer och så en liten karusell som Alfred fick av oss. Snurrar man upp den spelar den You are my sunshine.  Det stämmer så väl in och så kan ju Alfred sjunga med i den låten också! 


Happy Birthday-vimpel gjorde jag till Alfreds första födelsedagskalas och den hänger med på alla födelsedagar numera. 


Och rosa födelsedagsblommor till en pojke?! Tur att min Alfred inte är lika close minded som många andra människor här i världen... ;)

14 kommentarer:

Anonym sa...

Klart man ska! Och han ser ut att fått en fin dag! Och rosa blommor! Härligt!

Millan sa...

Ah grattis i efterskott! Tre redan och stora killen. Sa sot. Kram

Miss Marie sa...

Brysselkakan - mycket! Det var en nöjd kille igår! :)

Millan - :)

storasyster sa...

Hela han log igår. Nog visste han att det var en speciell dag. HANS dag!!

Miss Marie sa...

Storsyster - :)

Ullis sa...

Stora killen. Klart att du ska ha det mysigt på födelsedagen. Synd bara att vi inte kunde vara där och krama personligen, bara via paddan. Kram.

Annika sa...

Härligt! SÅ ska en dag firas!!
OCh vad mysigt det ser ut hemma hos dig!!
Du får gärna visa mer :-)

Miss Marie sa...

Ullis - ja, men ni fick ju hänga med ändå! :)

Annika - eeehhh... vill inte gärna visa mer av det här hemmet, men kanske det! ;)

Martina sa...

Det ser ut som om Alfred fick den bästa av födelsedagar man kan tänka sig! Sa jättefint du gjort för honom.
Kramar

Miss Marie sa...

Martina - han hade en kanondag! :)

Desiree sa...

Vilken underbart fin och mysig födelsedag han fick. Jag tror han är just i den ålder då man börjar uppskatta födelsedagar som allra mest. Den där bardomslyckan och förväntan samt glädjen över kalas, presenter, bli firad och få en speciel dag är ju magisk.
Söt karusell. Cool tårta. Antar att du bakat. Blommorna är väldigt fina och det är klart att en kille kan få en bukett med rosa blommor speciellt en sådan söt liten kille som fyller tre.
Kram!

Miss Marie sa...

Desiree - ja, det här är första födelsedagen som han fattat vad grejen är! Kul att få se att han uppskattar allt som händer. :)

Jenny sa...

Vad fint ni har det hemma! och vad fint han fick det! Rosa till killar är fantastiskt, btw. Min favoritkilles favvofärger.

Miss Marie sa...

Jenny - vem gillar inte rosa!? :)