tisdag, mars 25, 2014

Bilder från Sälen


Alfreds kusiner är riktigt duktiga på att åka slalom! De båda gick på skidskola, så de utvecklades enormt mycket under veckan. På lördagen var de med på en slalomtävling och de var superbra! Här är det storkusinen som susar nedför backen.


Alfred kom på att det här med matsäck är himla gott. Mackor, mmmm! Bättre än slalom.


Och såklart snowracer. Det är ju inte direkt något som vi har använt i England (även fast vår lokala hardware shop faktiskt har pulkor på lager! Önsketänkande?). Den åkte han med som en sparkbil, eller nedför backen i hög fart! Morfar och moster åkte gärna med.


Det här var första gången någon av oss var i Stöten, och vi har bara bra saker att säga om det! Enda nackdelen var på vägen hem, när vi efter en timmes resa från huset bara hade kommit nedför Sälenfjället eftersom det var en hel del andra som också åkte hem på söndagen, då kändes det lite trögt... Men annars, helt underbart!


7 kommentarer:

Desiree sa...

Superhärliga bilder. Märks att Alfred njöt i fulla drag av att både vara tillsammans med kusinerna samt att få åka snowracer. Minns själv hur mycket jag tyckte om att åka snowracer då jag var liten.
Kram!

Sofia sa...

Matsäcken var ju det bästa med fjällen när man var liten. Jag var rätt rädd av mig som barn, rädd för att åka lift och rädd för branta backar. Men varm oboy och ostmacka gjorde allt mycket bättre!

Miss Marie sa...

Desiree - ja, det var en höjdarsemester för Alfred! :)

Sofia - ja, matsäck gör det mesta bra! :)

Lotta sa...

Härligt!!!

Och jag tycker nog också matsäck är bättre än slalom ;)

xx

Sandra sa...

Härligt med snösemester! Just nu drömmer jag dock om Toscana, Nice eller Florens men det får vänta ett tag, tills efter bebisankomst. Ska ni resa något i vår/sommar? Kram

Iccan sa...

Å skulle varnat för att inte åka hem runt utcheckningstid, alla ska hem då, samma väg, nedför fjället. Vi lärde oss att åka riktigt tidigt och få nöjet att se solen gå upp. Magiskt. Förvisso utan barn som kanske inte gillar att bli uppslitna ubertidigt.

Annika sa...

Härligt!
Gillar att se allas röda kinder! Det syns hur "friskt" det är!!
Absolut, maten är bättre än slalom. Haha, det kan bero på att jag inte åker utför längre, mina knän pallar inte det.
Men mat..JA TACK!!!
Fina foton!!