onsdag, maj 21, 2014

Med våra besökare
När mina föräldrar var på besök hann vi med en hel massa skoj. Alfred var så klart tvungen att visa allt han lärt sig sen senast och så blev det ett obligatoriskt besök i Blackpool, som för en gång skull visade upp sig i sol! Wow! Inte lika wow var det faktum att jag fick en fortkörningsbot. Putainmerde. Hur som helst, gjort är gjort och hädanefter kommer jag åka 20 miles/h överallt. Inklusive motorväg.


På vår favoritpub drack vi Pimm's för första gången den här sommaren. Hur gott som helst! Alfred fick låna mormors kamera och efter middagen gick vi ner till havet, det var ebb så väldigt lite vatten.


De här dagarna har England bjudit på superskönt väder, med sol och härliga temperaturer. Jag tror mina föräldrar var lite smått chokade över att inte behöva använda paraply en enda gång! En god överraskning om något.

9 kommentarer:

Annika sa...

Mysigt med besök hemifrån. Förstår att det är kul för samtliga.
Tänk om Alfred också blir lika fotointresserad som ni!! KUL isf!!
Njut av vackert väder!

Anna, Fair and True sa...

Vi drack också Pimms för första gången för säsongen nu i helgen som gick!

brysselkakan sa...

Älskar den där bilden med dina föräldrar på stranden. Och den när Alfred är med. De borde bli vykort! Bilderna alltså ;-)

Miss Marie sa...

Annika - eller så kommer han att växa upp och avsky kameror! ;) Vackert väder idag igen, vad händer med England?! ;)

Anna - så gott ju! :)

Brysselkakan - jag älskar också dom bilderna! :)

Ullis sa...

Härliga dagar. Tänk så mycket solsken i England. Kram.

Miss Marie sa...

Ullis - :)

Desiree sa...

Mysigt och trevligt med besök speciellt om det handlar om nära familj. Om vädret dessutom är vackert så hjälper ju det till en hel del. Blir så mycket lättare och roligare att göra trevliga utflykter och njuta av promenader på stranden osv.
Kram!

Miss Marie sa...

Desiree - ja, kul att få visa dem England i fint väder eftersom det oftast inte är det! :)

Jenny sa...

Jösses vad härligt det såg ut! helt ljuvliga bilder! Speciellt de vid havet. Och jag tycker du är lite cool som fick fortkörningsbot, även om jag fattar att det inte var så kul, såklart.... ;)