torsdag, maj 22, 2014

21/52Jag älskar de här bilderna på min lilla kille. Dom är så mycket han! I handen har ett par looking corners, kikare, som han fick av mormor och morfar. Vi har ingen aning om varför han kallar det looking corners istället för kikare eller binoculars, men så är det. Och det här med sommarkläder, hur härligt är inte det? Tröjan, från Duns, hade han redan för två år sedan och den passar lika bra nu! Nyinköpta shorts och sen kom sommaren lite för snabbt så vi har inte hunnit köpa sommarskor, så han fick klämma i fötterna i förra årets Toms. Funkade tydligen det också.


Och den här bilden? Jag har ingen aning om vad som hände med hans hår, men jag älskar det! För övrigt vägrar han fortfarande att klippa sig, och fastän det gör mig galen så är jag stolt i smyg, för att jag har en stark kille som vågar stå på sig och inte faller för grupptryck. Sådetså.

Bilder på mitt barn en gång i veckan under ett år. Det här är vecka 21.

8 kommentarer:

Ullis sa...

Härliga goa Alfred.

Miss Marie sa...

Ullis - :)

storasyster sa...

Tyckte väl jag sett tröja förr :)) Då sätter han nog fart o far iväg på längden snart. Och kanske även på fötterna. Fina bilder!

Channal sa...

Underbara bilder och han är söt som sockervadd. Älskar också håret! Vilken kalufs!

KRAM Anna

Miss Marie sa...

Storasyster - ja, fötterna har växt en del redan!

Anna - ja, en riktig kalufs! :)

Millan sa...

Sa sot han ar, lilla pyret! Gillar hans langa har dessutom. Nils har nu beslutat sig for att han vill ha langt har och ser sa dar lite harligt tilltuffsad ut hela tiden. Haret ar sa tjockt att det typ star rakt upp. Men som sagt, han bestammer :-).

Harliga foton nedan dessutom. Gott att se England i sol. Jag lyckades spendera hela den fina helgen inomhus da vi hade café med Fika Bristol pa konstrundan har i Bristol. Typiskt! Och den har helgen ser det ut att bli riktigt skitvader rent ut sagt.

Kram!

Miss Marie sa...

Millan - j, bra när barnen får bestämma! :) Härligt med sol, o kul med fika ju! Hos oss ser det ut att bli lite bättre måndag o tisdag, så hoppas på det! :)

Anna, Fair and True sa...

Gillar också håret på sista bilden. Men tror du inte att "corners" kommer från "binoculars"? "Noc" mitt i ändrar ordning och blir "con" och så "rs" på slutet och så om man säger det snabbt :)