tisdag, juni 03, 2014

CDFA AwardsEn bunt modetokiga var på CDFA Awards igår, och snyggast av alla var Blake Lively! Älskar den sextiotalsdoftande frisyren och klänningen som blir lite mer spännande med hjälp av accessoarerna. Snyggt!


Lupita Nyong'o var inte långt efter i modetävlingen i den här läckra kombon med långa shorts och kort topp. Samma snygga ögonsmink som på polotävlingen!


Olivia Wilde i svart, Rihanna i glittrigt genomskinligt, Emmy Rossum i gräsligt grönt och våfflat hår och Mary Kate och Ashley Olsen i svart.


Rachel Zoe i silvrigt svart, Alessandra Ambrosio i rött, Jennifer Hudson i svart och Jaime King i vitt.


Solange Knowles i glittrande silver, Marion Cottillard i vitt spets i en... hmm... intressant form, Heidi Klum i aprikost, Olivia Palermo i svart och Sophia Bush i vitt.


Bridget Moynahan i lila, Chrissy Teigen i orange spets, Busy Philipps i rött med läckert halsband, Liya Kebede i vitt och Whitney Port i vitt och svart.

Har ni någon favorit?

7 kommentarer:

Molly sa...

Lupita och Busy!

Anonym sa...

Älskar Liyas skor. Heidi ser sjukt omodern ut tycker jag... Rihanna är superfin med huvudbonaden och pälsen, men klänningen o handskarna blir lite mkt.... Kan systrarna Olsen någonsin se glada ut? Lupita är ju svincool, förmodligen bara hon som kan bära upp det där så fint. Kroppen, man dör ju! Sen håller jag med om att Blake ser ut som en superstar, älskar håret, men tyvärr var klänningen sådär tycker jag! /T

Desiree sa...

Marion Cottillard i vitt spets tycker jag inte alls var snygg. Ser konstigt ut med de där utstickande vita spetsdelarna som några fjärilsvingar på magen.
Rihannas klänning tycker jag var läcker. Hon har ju så snygg kropp så hon kan bära något sådant här lite genomskinligt. Tycker det blev snyggt med den matchande glittriga bandanan kring huvudet hon har. Mary Kate och Ashley Olsen bär ju jämt svart. Lite trist med folk som alltid alltid bär svart.
Kram!

Miss Marie sa...

Molly - håller med! :)

T - Liyas skor är underbara och håller med om att Heidi ser ut som något från 2001!

Desiree - håller med, Marions klänning var ingen hit!

Annika sa...

Blake, lätt snyggast klädd!! Mkt tjusigt!
Men Marion C...vilken diss!
OCH enaxlat har jag fortf lika svårt för, haha!
Älskar dina galainlägg!

Anna sa...

Jag gillar det enkla i Alessandra och Bridgets klänningar. Tycker att Olsen systrarna såg ut som små tanter på denna bild..

Miss Marie sa...

Annika - håller med, riktig movie star! :) Förstår inte riktigt vad som hände med Marions klänning!

Anna - ja, dom är riktigt snygga!