fredag, juni 13, 2014

Dear DiaryJa, kära bloggen, jag har varit alltför oflitig den senaste tiden! I torsdags förra veckan åkte Alfred och jag till Sverige och vi hade en jättemysig helg men så under natten till måndagen blev jag sjuk. Fem dagar senare och febern har äntligen släppt taget om mig! Feber, nästintill olidlig huvudvärk, frossa, svettningar och så nu på slutet en envis hosta också, det var länge sen jag var så sjuk. Jag kan säga att jag är väldigt tacksam för mina föräldrar som har tagit hand om Alfred under tiden. Och det finns väl inget som sjukdom som får en att påminnas om hur lyckligt lottad man är som vanligtvis är frisk! Det finns ju många vars vardag är kantad av sjukdom.

Idag missar jag studentfirande men imorgon hoppas jag orka gå på födelsedagskalas. Svenska jordgubbar och så lite övande på midsommarsånger blir det också i helgen. Och så är det dags för Englands första match i VM... Spännande!

Ha en fin helg!

7 kommentarer:

brysselkakan sa...

Inte kul att vara sjuk och ännu mindre kul när man rest iväg för att göra annat. Men kanske ändå tur att du var hos dina föräldrar när det bröt ut? Några som kunde rå om Alfred och du fick vila och kanske också bli ompysslad?
Men jag förstår mycket väl att dina planer var något helt annat!

Anonym sa...

Skönt att du mår bättre! Samla nu krafter med jordgubbar, sol och sång!
Lisbeth

Anonym sa...

Skönt att du mår bättre! Samla nu krafter med jordgubbar, sol och sång!
Lisbeth

Miss Marie sa...

Brysselkakan - ja, himla skönt att vara här o slippa oroa mig för om Alfred har det bra! Men det gjorde ont i mitt svenska hjärta att ligga inomhus under några fantastiska soliga sommardagar!

Lisbeth - ja, så skönt!

Desiree sa...

Skönt att du mår bättre nu och jag hoppas att ni får njuta ordentligt och vara friska resten av Sverige vistelsen. Det verkar vara någon riktigt jobbig förkylning som går just nu. C låg med feber flera dagar och även om jag inte fått feber så har jag kännt mig rätt däckad nu i över en vecka. Men nu börjar jag tack o lov också friska till. Måste hålla med om att VM faktiskt är betydligt mer spännande att jag trodde.
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Hoppas du är frisk nu! Hur länge är ni i Sverige den här gången?

Miss Marie sa...

Desiree - nu har Alfred fått feber! Hoppas han får det lite mildare än jag fick det.

Anna - nu är det bara lite hista kvar! Nu blir vi kvar till efter midsommar!