tisdag, juli 01, 2014

A Scottish Wedding, part 2Bruden bar röda rosor och skotska nationalblomman tistel i sin bukett. Brudgummen bar kilt och tistel i knapphålet. När dom gick ut efter säckpipsspelaren efter ceremonin fick de tummarna upp!


Alfred tröttnade efter ett tag så han fick cykla runt lite men sen träffade han en kompis som han hängde med, då blev allt bra!


Och hur stiliga är inte mina killar i kilt och lederhosen? Brudgummen är skotsk och bruden tysk, så därför blev det den här fina mixen! Men ingen annan i lederhosen hade en lika stilig fluga som Alfred (köpt på hotel Stelor på Gotland)!


Och inget bröllop i Skottland är komplett utan en gnutta regn! Från början var planen att ha bröllopet utomhus, och det såg lovande ut ett bra tag, men sedan kom regnet ändå så vi fick vara inomhus. De små whiskyflaskorna låg vid alla herrars platser vid middagsbordet. Inklusive Alfreds! Vi damer fick nöja oss med lite choklad...


Och inget skotskt bröllop utan en massa män i kiltar! Och så ett obligatoriskt hopp upp i luften så man kan försöka lista ut hur många av dom som vågade gå au naturale under kilten... Engelsmannen? Jag låter er gissa...


Och så här såg vi ut! Alfred bar skotskrutiga byxor till middagen dagen innan bröllopet, under bröllopet fick jag muta honom att bära lederhosen och sen bytte han snabbt om till kavaj och byxor som hans mormor sytt! Själv hade jag en mönstrad 50-talsklänning från Boden som jag älskar. Outfiten blev komplett med ett bautastort blåmärke på benet, sånt som händer, eller hur...

13 kommentarer:

Sahra sa...

Ni är sååå superfina alla tre. Urtjusiga.

Miss Marie sa...

Sahra - tack! :)

Annika sa...

Trevligt och TJUSIGT!!!
Alla så fina!

Miss Marie sa...

Annika - tack! :)

Ullis sa...

Jättefina bilder. Brudparet var också jättefina.

Miss Marie sa...

Ullis - visst var de söta! :)

Desiree sa...

Jag gillade brudens klänning. Hade alla killarna/männen på bröllopet kilt på sig? Tjusigt brudpar som sagt och du och Alfred var riktigt tjusiga ni med självklart.
Kram!

Lotta sa...

Vad fina ni är!!! Urläckert med a Scottish wedding! Avis ;)

Och Alfred är ljuvligt söt med sin fluga!

KRAM

Jenny sa...

Jättefina bilder och jättekul att se!

Anna, Fair and True sa...

Jag vill också gå på skotskt bröllop! Och vilka fina kläder mormor sytt till Alfred!

Miss Marie sa...

Desiree - inte alla! Vissa hade lederhosen eller kostym, men många hade kilt!

Lotta - :)

Jenny - :)

Anna - visst är dom! :)

storasyster sa...

Ni är så tjusiga alla tre i era fin fina kläder. Älskar din klänning och Alfreds fluga. Hur var det nu m Engelsmannens kallingar??

Miss Marie sa...

Storasyster - det får du fråga honom om! ;)