fredag, juli 25, 2014

It's the Best Summer EverAlltså, den här juli månad kommer vi minnas länge, länge. Temperaturen i sjön ligger nästan upp på 30 grader, det tror jag aldrig jag har varit med om tidigare! Nackdelen med Sverige på sommaren är alla mygg, bromsar och getingar. Alfred har stora röda blaffor på hela kroppen efter alla bett, och häromdagen blev han stungen av en geting på kinden! Lite läskigt. Men bortsett från det är det alldeles, alldeles underbart. Vi njuter till fullo. När Alfred blir större kommer han säga: "när jag var liten var sommaren aaaaalltiiiid varm och vattnet i sjön var så varmt att vi kunde vara i där i timmar!" Och ja, den här sommaren är faktiskt sådan...

Ha en finfin helg, hörreni!

2 kommentarer:

Desiree sa...

Ja det verkar ha varit en riktig rekord sommar i år. Aaaaj stackars lille Alfred som blev stucken på kinden. Det måste gjort väldans ont. Hoppas han känner sig bättre snart. Usch mygg hatar jag, får alltid massor med bett. Tur nog finns det knappt några mygg här i Basel.
Ha det fortsatt gott och trevlig helg.
Kram!

Miss Marie sa...

Desiree - nej, mygg känns väldigt svenskt! Maken har åkt tillbaka till England o han sa att det enda positiva med att vara där var att det iaf inte finns mygg! ;) Getingsticket gjorde bara ont en stund, så det gick över fort, som tur var. Tur att han inte blev stungen i munnen eller nåt sånt!