måndag, september 22, 2014

FredagsklänningenI fredags gjorde vi det bästa av värmen och Engelsmannen kom hem tidigt från jobbet så vi alla kunde cykla upp till stranden i St Anne's. Väl där blev det inte så mycket sandslottsbyggande som vi hade tänkt, för livräddningsbåtarna vid stationen höll på att dras upp och poleras, mycket spännande tyckte både Engelsmannen och Alfred så vi hängde där hela eftermiddagen!

En av mina favoritklänningar i sommar har varit den här från Boden (som jag köpte till bröllopet i Skottland i juni) och jag gillar allt med den, formen, längden, mönstret och så har den till och med fickor i sidorna! Nu finns den till superbra reapris och det får bli dagens tips (det kan vara så att jag slog till på den gula också, nu när priset var så bra...). Love it. Kolla in resten av rean också!

4 kommentarer:

Sofia sa...

Åh den är ju jättefin!! Blir sugen på den gula... Hur är storlekarna? Är mkt sugen på att köpa en men så svårt att veta hur man kommer se ut efter bebis nr 2?

Miss Marie sa...

Sofia - tycker de är bra i storlekarna, normala alltså! Den här går ju ut ganska vid i midjan, så tror den funkar för dig även efter bebis nr 2! :)

Annika sa...

Snygg klänning! Brukade gilla Boden jättemkt!! Ska ta och spana in dem igen. Fick ngra plagg sist som jag tyckte det var så dålig kvalitet på. Men även jag har plagg fr Boden som hållit länge!!! Gillar deras stil och din klänning är jättefin!!

Miss Marie sa...

Annika - ja, jag har haft tur så jag tycker du ska testa igen! :)