torsdag, oktober 23, 2014

Julklappar, oh yes!Snart kan vi sjunga 'tis the most wonderful season of the year, alltså jul, och det är dags att tänka på julklappar! Jag vet de som lämnar julklappsinhandlingen till veckan innan jul, men till den skaran sällar jag mig inte, jag tycker det är kul att försöka klura ut bra presenter till de jag ska ge till!

Men ibland kan det vara svårt att hitta på något bra! Då tipsar jag om Sticky9! Antingen kan man framkalla sina egna instagrams och ge (passar bra till far- och morföräldrar) eller så kan man ge presentkort så mottagaren får framkalla sina egna instagrams. Antingen kan man göra dom till magneter och sätta på kylskåp eller i barnens rum, eller så kan man göra ett ipadöverdrag eller mobilfodral. Jag gillar att ha bilder omkring mig, särskilt såna här små ögonblicksbilder, så det här tycker jag är en utmärkt julklapp! På frysen sitter fina minnen från Sverige, Tyskland, Italien, Skottland och England.

Det finns andra företag som erbjuder liknande tjänster, men de har jag aldrig provat, så jag vågar inte säga om de är bra eller inte! Sticky9 är jag väldigt nöjd med, första ipadskyddet som kom hem funkade inte optimalt, och utan knussel skickade de ett nytt till mig. Tummen upp för bra kundtjänst!


Och nej, detta är inget sponsrat inlägg, jag bara gillar dom!

5 kommentarer:

storasyster sa...

Julklappar thi hi det tänker jag allt på redan ✌������

Miss Marie sa...

Storasyster - det låter bra! ;)

Annika sa...

KUL! Har länge tänkt göra ngt dylikt med mina bilder på insta. Julisar, jepp jepp, dags att börja tänka på dem!! Agreed!

Desiree sa...

Tack för tipset. Det här ska jag kolla in. Låter super intressant både för egen del och som julklapp.

Miss Marie sa...

Annika - jag tycker det är en kul grej! Vet många som inte vill ha saker på kylskåp o frys, men jag tycker de är så fula som de är så jag tapetserar gärna hela med fina bilder! :)

Desiree - jag tycker det är en jättekul grej! :)