söndag, januari 18, 2015

Söndagssvep, 18 januari 2015



God morgon söndag!


Jag gillar kappan i längre kavajmodell, från ASOS.


Three Leaves gör etiska herrkläder, snygga är de också!


Gray Label gör fantastiska barnkläder i mjukaste ekologiska bomull. Lite pricey men de håller så bra att de lugnt är värda pengarna. Färgerna är också fina! Köp en storlek större så de kan följa med ett tag. Nytt för i vår är de här söta hängselbyxorna, jag älskar hängselbyxor men de är inte så praktiska på större barn!


Ferm Livings vårkollektion är härlig!


Alfred gillar quesadillas, så nästa gång ska jag nog testa att göra gröna tortillas att göra quesadillas av!


Vattenmelonsmojito låter hur gott som helst! Måste testas.


Snart är det alla hjärtans dag! Eller åtminstone dags att planera för den. Den här cheesecaken med hjärtan är ju så söt!


Svenska Alicia Vikander och Kit Harrington (ni vet, Jon Snow i Game of Thrones) spelar huvudrollen i vackra Testament of Youth. American Sniper är en annan film jag gärna skulle se.


En ny trailer har släppts för 50 Shades of Grey, nu börjar nedräkningen inför premiären den 14 februari. Jamie Dornan såg så här snygg ut på Golden Globes (älskar skägget!), men han skrämde skiten ur mig som sadisitisk seriemördare i The Fall så jag har lite svårt att se honom som sexige Mr Grey!


Lupita Nyong'o visar att glasögonen kan vara riktigt snygga!


David Beckham och dottern Harper var ute på sparkcykeltur (rosa sparkcykel, of course!). Men vad jag inte fattar är varför föräldrar tvingar på barn hjälmar men sen inte ser till att de passar och faktiskt gör nytta vid ett eventuellt fall!


Duktiga Lotta Agaton ska sälja sin lägenhet i Stockholm, ni kan se den här. Otroligt inspirerande lägenhet och det är många saker jag gillar, till exempel det stora matsalsbordet. Ett sånt står på önskelistan inför mitt framtida hem!


I Architectural Digest visar John Legend och Chrissy Teigen upp sitt hem i New York. Guldpallar vill jag också ha!


Amber Vallettas hus i Santa Monica skulle jag gärna flytta in i! Ett hallonrosa sovrum alltså...


Och Tom Cruise säljer sin "stuga" i Colorado. Med den här utsikten. Svindlande. Jag känner igen den från när Oprah Winfrey var på besök hos Tom och dåvarande frun Katie Holmes!


Tips på att äta nyttigt, bra att ha i åtanke! Nummer 4 på listan visar hur man hittar en perfekt mogen avokado, det ska jag komma ihåg. Och de här bloggarna är duktiga på att dela med sig av hälsosamma recept. De 11 mest feministiska ögonblicken på Golden Globe-galan. Och 21 bra tips från föräldrar, jag gillar tips nummer 2! Ska vi vara rädda för hur smarta robotar kan bli Lego är leksaksvärldens Apple. Aborträtten måste försvaras, menar svenska läkare. Jag håller med!

Njut av dagen!

11 kommentarer:

Nilla Tankebubblor sa...

Ljuvliga tulpaner!
Och jag önskar att jag hade plats för ett stort matbord som Lotta Agatons. Ha en fin söndag!

Ullis sa...

Härliga inspirerande bilder. Glad söndag.

Gretas Gotland sa...

Som alltid ett underbart svep! ★♡★
Och den där kudden från Ferm Living är nog bland det sötaste jag sett!

Iccan sa...

Du också! Stör ihjäl mig på föräldrar som inte fattat att hjälmen ska regleras. I många fall en stryprisk. Jag kan ibland knappt hålla mig från att säga till!

Anonym sa...

Den där filmen med Alicia Vikander vill jag se!
Rött sovrum? Nej, tack! Målade över våra intensivt rosa-röda väggar för drygt ett år sedan och har sovit bättre sedan dess. Rött har inte i sovrum att göra om man vill tro på sånt.

Kalaslotta sa...

Åh vet du, jag såg American Sniper igår...sån besvikelse för mig...så trist...

Hjälmar...ja det är så hemskt att se hjälmar som istter i nacken...utan att vara knäppta eller bara för små eller för stora. Tycker som du, om de nu tvingar på ungen en hjälm..varför itne ha en som funkar vid fall!

Fifty shades..jag kanske ska ta och försöka ta mig igenom den där boken nu...snark tyckte jag och la av efter halva hahah...

KRAM och härlig söndag!

Miss Marie sa...

Nilla - jag också! Inte riktigt plats här just nu... ;)

Ullis - tack detsamma!

Greta - visst är den söt! :)

Iccan - eller hur! Skulle Harper ramla här skulle hon ju skrapa upp hela ansiktet!

Brysselkakan - den verkar jättefin! Jo, ett hallonrosa skulle jag vilja ha! :)

Lotta - den har ju verkligen blivit hajpad, men det är klart att den nog är väldigt amerikaniserad! Och ja, en hjälm är ju oftast enkel att få att sitta rätt! Och du kan nog lika gärna vänta med att se 50 shades of grey på bio... ;)

Sofia sa...

Three Leaves ser ut (och låter som) att var något för min sambo!

Annika sa...

FINT!!
Den där mojiton!! MUMS!
Och Tompa Cruises utsikt. OMG!!!
50 Shades, jo den ska jag nog se ;-) Läste ju böckerna (sådär sådär. Slogs mest av språket och hur fattigt det var, haha)
Jag gillar också quesadillas, mums!!!
Tycker inte heller rött passar i ett sovrum.

Charlie sa ... sa...

Oj, som en godispåse med läckerheter Marie.

"Stugan" i Colorado - yes please. Lottas matsalsbord, helt underbart ju. Med stolarna till. Lupita, så snygg. Ser fram emot 50 shades!!!

KRAM

Miss Marie sa...

Lotta - ja, ska vi slå ihop våra portmonnäer och köpa Toms stuga tillsammans? ;)