söndag, februari 08, 2015

Söndagssvep, 8 februari 2015



Hej på dig, söndag!


Regnjackor är inte världens snyggaste plagg, men den här från Seasalt Cornwall blir åtminstone jag glad av! Och så är det gjorda av ekologisk bomull, hur bra som helst!


Söt klänning från Mango. Passar lika bra nu, med tjocka tights, som med bara ben i sommar!


Såna här små hängselbyxor är ju så söta på bebisar. Finns hos Zara.


Jag är väldigt sugen på en Magic Style Brush från Björn Axén, det ska vara den perfekta blandingen mellan en locktång och rundborste!


Det här hemmet är verkligen inspirerande!


Ofta om man tänker drömkök så är det stora kök man tänker på, men den här bilden visar att även små kök kan vara drömmiga!


Jennifer Lopez säljer sitt hus i Los Angeles. Eh, ja tack?


Benedict Cumberbatch och Morgan Freeman håller på att spela in en julspecial av Sherlock Holmes, och det verkar vara specialare som utspelar sig långt tillbaka i tiden. Spännande!


Alla Oscars-nominerade samlades häromdagen, här ovan ser ni de nominerade till bästa kvinnliga skådespelerska. Vem tror ni vinner? Jag gissar Reese eller Rosamund!


Jag hakar gärna på trenden med mönstrade klänningar i vår! Vi ska på bröllop i mars, och en mönstrad klänning i en mörkare färgskala känns klockrent.


Nästa lördag är det alla hjärtans dag. Varför inte starta kärleksmiddagen med en Amaretto Sunrise?


Och till frukost en hjärtlig toast med ägg!


Jag måste testa vietnamesiska tacos nån dag!


Hur mycket bör människor sova i olika åldrar? Ateisten Stephen Fry var med i ett religiöst tv-program där programledaren nästan svimmade när han hörde Fry ifrågasätta Gud. Reaktionerna har inte låtit vänta på sig, kolla in klippet och se vad ni tycker! Ät som en nutritionist! Det stormar om prinsessan Madeleine, vad kan man egentligen förvänta sig av en prinsessa? Sverrir Gudnasson är en av mina svenska favoritskådisar, kolla in Ebbas intervju med honom. Ha en finfin dag!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Klippet med Stephen Fry var fantastiskt! Har även slutat vara bekväm och lusläst innehâllsförteckningen pâ vâtservetterna. Du peppade mig att torka med tvättlappar lite oftare (bara kissblöjan). Det känns jättebra. Ska även försöka använda mer oparfymerade produkter och lite färre antal produkter. Duscha mig och tvätta kläder med bara vatten ibland kanske och använda kläder lite flera gânger innan de hamnar i tvättkorgen.

Miss Marie sa...

Anonym - bra att du känner dig peppad! Tillsammans kan vi göra skillnad med bara små grejer! :) Och ja, Frys svar på frågan är riktigt bra...

Anna, Fair and True sa...

Har du provat muffinsomelett (eller omelettmuffins kanske det heter?)? En kompis tipsade men har inte hunnit prova ännu.

Annika sa...

Jag tror J Moore tar hem Oscar! Absolut. Inte för att jag sett den, men jag förstår ju att hon är helt outstanding i sin roll. Wild med Reese W har jag sett, fantastiskt porträtt hon gör där.
Fin bild på alla skådisar.
Jatack, det lilla köket är underbart fint. Absolut, även små kök kan vara drömmiga.
Skulle gärna testa den där rundborsten från BA.
Tjusigt svep, som alltid.

Miss Marie sa...

Anna - tror jag gjorde det för ett tag sedan, men ingen höjdare då. Du får skicka nåt bra recept så testar jag igen! :)

Annika - ja, hon vann en Bafta så du har nog rätt!

Anonym sa...

Den där regnjackan från Seasalt Cornwall har jag och den är jättebra! Verkligen värd vartenda öre! Älskar den så mycket att jag har den nästan varje dag :)