måndag, februari 09, 2015

BAFTAs 2015Igår gick brittiska motsvarigheten till Oscars-galan. The Baftas, av stapeln i London och såklart var alla nominerade skådisar där i fina kläder! Keira Knigthley matchade romantisk tyllklänning med läderjacka och maken i smoking. Eddie Redmayne körde sammetssmoking (wow!) och frun i grå spets medan Benedict Cumberbatch och frun matchade varandra i svart.


James McAvoy valde en snitsig kostym och frun en lite brudinspirerad klänning. Sam Claflin hade, av förståeliga skäl, svårt att ta ögonen från frun i grå tyll. Riktigt snyggt! Edward Norton bar också smoking och frun valde en romantisk klänning, jag gillar tyllet nedtill och allt det fina broderade!


Reese valde lila medan Julianne Moore bar rött, men urringningen var lika djup på båda! Rosamund valde svart och Amy vitt och väldigt rakt hår.


Nya Bond-brudarna Léa Seydoux och Monica Bellucci poserade tillsammans, Léas gula klänning är verkligen fin, den färgen är inte helt enkel men Léa passar perfekt i den. Alice Eve och Kristin Scott Thomas valde båda svart och Dianna Agron var fin i rött.


Jenna Coleman var snygg i mönstrad långklänning med lite annorlunda skärning. Laura Bailey valde höghalsat fint och min favorit, Romola Garai, körde på två av mina favoritfärger, turkost och aprikost, tillsammans! Skorna var pricken över i:et och kolla in slutet av ärmarna, så snyggt. Kanske inte helt gala-aktigt, men snyggt! Felicity Jones har varit lite tråkig på de tidigare galorna, men här tycker jag hon lyckas väl, de broderade blommorna på kjolen är fantastiskt fina!

Vilka är era favoriter? Och vilka tror ni kommer vara bäst klädda på Oscars-galan?

7 kommentarer:

Ullis sa...

Riktigt snygga klänningar. Kan ju vara lite Si och så på galorna.

eastcoastmom sa...

Julianne Moore, röd klänning på en rödhårig var lite oväntat. Men hon var som alltid smashing!

Miss Marie sa...

Ullis - det kan det vara!

Eastcoastmom - ja, visst var det läckert! Inte lätt att hitta en bra nyans på en röd klänning till en rödhårig, men det här var perfekt!

Annika sa...

Kul att se. Kan inte säga att jag tycker ngn är direkt wow. Men det var länge sen jag tyckte det på ngn gala.
Coolt med den röda på J Moore. Men ogillar urringningen,
Den i grå tyll som du har är den finaste av alla som du visar, den ser superfin ut!! Sam Claflins fru? SÅ fiiiiin!!!!

Miss Marie sa...

Annika - ja, tycker också den var riktigt fin, spektakulär som passar en gala! Och håller med, de värsta urringnarna blir sällan snygga...

Desiree sa...

Jag gillar den gula klänningen här mycket. Jättefin på henne och dessutom något med fin färg som sticker ut lite mot de mer vanliga röda och svart.

Miss Marie sa...

Desiree - ja, visst är den fin! :)