måndag, mars 02, 2015

Den riktiga AskungenWow. Låt oss bara säga wow! Om oscarsgalan saknade den där riktig vavavoom-klänningen så visade Lily James var skåpet ska stå på premiären av Cinderella! Lång, prinsessklänning med glitter och broderier, och till och med fickor! Vilken drömklänning och den passar henne så perfekt.


Jag älskar accessoarerna också! Skorna är kanske inte gjorda av glas, men vackra som en saga är de! Och i sagan om Askungen har klockan en viktig roll så klockväskan är en kul detalj.


Perfekt make up och frisyr. Wow!

6 kommentarer:

Channal sa...

Läcker! Som Askungen på riktigt! Jessica Almenäs hade en vacker klänning på Let's Dance i fredags. Kan påminna om varandra fast denna är mer utstående i kjolen. Läste om den nya otäckande Askungefilmen att hennes midja är datoranimerade supersmal! Trist!! Men vill gärna se den.

Kram Anna

Channal sa...

Otäcknade ska det stå! :-)

Miss Marie sa...

Anna - ja, jag hörde att det var lite kontrovers om trailern, hoppas inte hela filmen är så! Visst är det en läcker klänning! :)

Desiree sa...

Ja det var en riktigt maffig och imponerande Askungen klänning.

Annika sa...

Jadu, den var MAFFIG!!! Så ska en slipsten dras, håller med.
Har sett trailers från Askungen, och jag undrar varför de gjort hennes midja så smal? Jag menar, det behövs ju knappast då hon redan är så smal. Galet. Gillar inte...
Men, jag ska nog se filmen iaf. Den ser väldigt vacker ut. Nyfiken är jag ju....

Miss Marie sa...

Desiree - visst är det!

Annika - trist om de photoshoppar henne smal! Som du säger, hon är ju smal ändå!