tisdag, mars 03, 2015

Ryan AdamsI helgen utnyttjade vi svärföräldrarna som barnvakt till max och gick på 50 Shades of Grey i lördags och middag och konsert med Ryan Adams i söndags. Filmen tyckte både engelsmannen och jag var bra, jag hade hört mycket blandat om den, men jag blev positivt överraskad. Nu får vi hoppas att de sätter igång med att spela in nästa film snart!

Och Ryan Adams... wow. Första låten jag hörde av honom var hans version av Oasis Wonderwall som jag fullkomligt älskade. Första gången Engelsmannen var och hälsade på mig i Linköping, lyssnade vi på Wonderwall i varsin hörlur på ipoden när vi satt på flygplatsen och väntade på att han skulle flyga hem. Så ja, Ryan Adams har en speciell plats i bådas hjärtan!

Det här var första gången vi såg honom live och jag blir alltid imponerad av en artist som lyckas låta lika bra live som på inspelning. Vill ni se honom i Sverige kan ni passa på den 10 mars då han spelar på Cirkus. Jag rekommenderar det!

Har ni inte hört något av Ryan Adams så listar jag mina favoriter här nedan. Eller så kan ni bara lyssna på mitt favoritalbum, Ashes & Fire. Love it.

Wonderwall
I Love You But I Don't Know What To Say
Gimme Something Good
My Wrecking Ball
Stay With Me
This House is Not For Sale
I See Monsters
When The Stars Go Blue
Come Home
I'm Tired of Giving Up

4 kommentarer:

Sofia sa...

Vilken mysig barnfri helg!

Annika sa...

Härligt för er!
Jo, jag har hört att många gillar filmen bättre än boken.
Jag ska också se den vad det lider.
KUL med konsert!!
Mysig helg för er bägge!

Desiree sa...

Kul med koncert. Jag har faktiskt inte hört några av hans låtar (tror jag) så jag ska gärna ta och kolla in de låtar du rekomenderar här.
Kram!

Miss Marie sa...

Sofia - mycket! :)

Annika - filmen och boken tycker jag är helt skilda åt, visst, filmen följer händelseförloppet i boken, men annars är det väldigt annorlunda. Värd att ses! :)

Desiree - hoppas du gillar! :)