tisdag, mars 10, 2015

Ett bröllop i CotswoldsJomen det blev ett bröllop i lördags och jag lyckades må så pass bra att jag kunde vara med. Jag hostade inte en enda gång under vigseln, så det var jag glad över! Tur att det var en borgerlig vigsel, de är kortare än kyrkliga.


The Bridesmaids hade lila klänningar, lila naglar och en bukett i lila toner (så vackra blommor!) och jag matchade dem med min sjal och väska. Jomenvisst, that's how I roll... Och ja, jag älskar mitt lövdiadem från ASOS, precis lagom festligt och ändå lite annorlunda.


Och vi hade verkligen tur med vädret! Både dagen innan och dagen efter var gråa och regniga, men bröllopsdagen bjöd på solsken och temperaturer uppemot 15 grader. Vad mer kan man begära från ett mars-bröllop?


På bordet fanns det vackra blommor och istället för placeringskort fanns det en kaka med ens namn på vid ens plats. Kul idé!


 Högst upp på bröllopstårtan satt brudparet i miniformat, och till efterrätt blev det en mix av efterrätter. Brudgummen är tokig i efterrätter, så det var han som hade bestämt vad det skulle vara! Favoriterna vid vårt bord blev Eton Mess och Vanilla Cheesecake!

9 kommentarer:

Annika sa...

Vad fint!
Det ser så underbart vackert ut allting, och dina bilder ÄR fantastiska.
Du skulle ju kunna fota bröllop!
Verkligen fina detaljer du fångat.
Vilka vackra buketter tärnorna har.
Ditt hår, och diadem, så fint!!!
Roligt att få se dessa bilder.

Miss Marie sa...

Annika - det var ett fint bröllop! Har ju varit med o fotat några bröllop, o de flesta har blivit nöjda! ;) Men skulle inte vilja foto bröllop på heltid, måste vara väldigt stressigt jobb!

Desiree sa...

Tycker ditt diadem är jättefint som sagt. Vilken otroligt tur brudparet hade med vädret. Rena drömmen för att vara en dag i mars. Efterrätten eller efterrätterna ser riktigt smarriga ut. Extra gott att kunna välja lite av varje.

Miss Marie sa...

Desiree - ja, jag gillar också diademet! Efterrätterna var kanon! :)

Channal sa...

Så vackert! Du har fångat det så fint på bild! Du var smashing!

Kram Anna

Miss Marie sa...

Anna - tack! :)

storasyster sa...

Helbild på dig snygging saknades!! Vackra bilder!! Nu blev jag sugen på efterrätt!!

London Mummy sa...

Love that you're wearing hot pink! Jatte fint x

Miss Marie sa...

Storasyster - efterätterna var goda! :)

London Mummy - rosa är ju så fint! :)