söndag, mars 08, 2015

Söndagssvep, 8 mars 2015Hello Sunday!


Läckra mockabyxor från H&M. Där finns också ett snyggt passfodral!


Coolaste jumpsuiten från Monsoon.


Snygg topp från COS.


Vackra ametistörhängen från Anthropologie.


Clare Vivier har gjort en andra kollektion för &Other Stories och min favorit är den gröna och blå axelremsväskan. Och plånboken och sjalen och bagagelappen och den här väskan och... ja, ni fattar. Modellar gör Meryl Streeps coola döttrar.


Stoff och Stil ger tips på lite roligt påskpyssel.


Snart, snart, snart är det dags för rabarbersäsongen, jag längtar! I år måste jag testa denna Rhubarb Toasted Marshmallow Pudding!


Och de här ska jag också testa...


Dolce & Gabbanas senaste modevisning var mammor i fokus, både modellerna varav vissa hade med sig sina bebisar på catwalken och andra var gravida, men också med vackra citat om mammor broderade direkt på kläderna!


Hot Pursuit med Reese Witherspoon och Sofía Vergara verkar kul liksom filmen Spy! Ryan Reynolds spelar en lite annorlunda seriemördare i The Voices. Och i Run All Night kan vi bland annat se Joel Kinnaman, fler än  jag som får lite Frank Wagner-vibbar av trailern?


Vid det här laget har väl alla sett Madonnas fall på The Brit Awards (elak som jag är skrattar jag högt varje gång, varför är det så kul med folk som ramlar?) och folk spekulerar i vems felet är. Madonnas svenska stylist, Bea Åkerlund, postade ett roligt foto på Instagram efter Madonnas fall, och det är kul att läsa några av kommentarerna från Madonnas mest inbitna fans! Det finns också de som påstår att Madonnas fall bara var ett pr-trick för att få uppmärksamhet för sin nya musik!


Julianne Moore är snygg i prickig klänning.


Svenske Markus Persson, skaparen av Minecraft, är ny på Forbes lista över världens rikaste personer! En klockren lista med det jobbigaste med småbarnsåren, punkt 1 och 5 säger jag bara! Engelsmännen analyserar varför Sverige är så bra i Eurovision. Mumford & Sons ska släppa nytt album i maj. Det ser jag fram emot! Skådisen Ryan Phillippe (Reese Witherspoons ex) pratar om sin depression i Elle. De 50 mest välklädda brittiska männen. Jag håller med, det här med att prata i telefon måste få ett slut! I mitt nästa liv eller när jag har vunnit på lotto så ska jag bo på Four Seasons i Florens, wow! Gucci hjärtar Lykke Li. Jag önskar er en fin dag!

4 kommentarer:

storasyster sa...

Rabarbuuuur!! Cool modevisning m småfolket m på catwalken. Såg en finjumpsuit till S idag men modern hennes rynkade på näsan. Sks vi slå till iaf? ��

Sofia sa...

Grått och rosa är himla snyggt ihop! Och ja, det är skoj när folk ramlar ;-)

Annika sa...

Julianne M är ju bara så otroligt SNYGG!!
OCH vilka skor!
WAWWOOOOM!!
Madonnas nya album totalsågades i Washington Post, såg jag. Kan tänkas ha varit ett bra PR-trick med fallet.
När K gjorde en audition i fjol för en av teaterhögskolorna föll hon då hon skulle gå fram. Hon tyckte det var SÅÅÅÅÅ pinigt, men hennes privata dramalärare sa efteråt, då K berättade för henne, att det var BRA att K ramlat. De skulle komma ihåg henne.
HAHA!
Ja, hon kom in på den skolan, men det är inte där hon går nu.
Lika fint svep som alltid.
Frullen på första bilden? JA TACK!!
Hoppas er bröllopshelg var fin!

Miss Marie sa...

Storasyster - det tycker jag vi gör! ;)

Sofia - ja, himla fint är det!

Annika - Madonna har väl inte gjort något bra sen Ray of Light? Klart man kommer ihåg ett fall, hoppas K inte gjorde illa sig!