onsdag, april 08, 2015

Vår, vår, vår!Nu har våren verkligen kommit hit, för det finns väl få saker som säger vår i Sverige så som trottoarer fulla med grus! Ja, i Örebro hade de inte varit ute och sopat gatorna än, men det gick bra ändå för Alfred och hans kusin att cykla! Dock var de lite för stora för bebisgungorna, men det gick tydligen bra det med... typ!


Och alltså, nu börjar det, det härliga utelivet i Sverige! Det är ju det bästa, att efter en lång vinter äntligen få komma ut och det är ljust! Hoppa trampolin, cykla, fika ut, och jag är inte kinkig, jag kan fika inne också, no problem. Men det blir ljusare, ljusare och ljusare. Love it. Alfred tycker det är svårt att gå till sängs på kvällen, det är ju ljust ute! Jag försöker förklara att det kommer bli ÄNNU ljusare när vi kommer hit i sommar, så det är bara att lära sig. Nu när han har lärt sig klockan är det åtminstone enklare för honom att förstå att klockan är sängdags, även fast det är ljust ute!


Och alltså, sockriga vaniljmunkar...mmm!

4 kommentarer:

Junitjej sa...

Så sugen jag blev på en vaniljmunk nu!

Annika sa...

Härligt, härligt.
DÅ de sopar gatorna är det vår. På riktigt! :-)
Minns det så väl då jag bodde hemma. DET var så härligt!!
Men, det ser vårligt nog ut på dina bilder iaf. Ljuset!!!
Munkarna. MUMS!!
Så härligt att du är hemma nu. Blir avis!!

Anna, Fair and True sa...

Så glad över att slippa gruset i Bryssel! Även om de är relativt tidiga med att sopa i Stockholms innerstad.

Desiree sa...

Våren är en superhärligt tid när ljuset och värmen börjar återvända. Jag är också glad över att slippa gruset de kör med salt istället i Basel men det brukar inte behövas så mycket av det då det inte kommer så mycket snö här. I Stockholm kom de förbi mina föräldrars gata nu under Påsken och sopade faktiskt.
Kram!