måndag, juni 08, 2015

Det blev en sommardagI fredags hade vi en strålande solig sommardag, riktigt härligt! Det varade bara en dag, men den njöt vi av ordentligt. Det var dags att sjösätta båten, och Alfred tog på sig sin kaptensmössa och blev då automatisk kapten! Det var ju bra tur att båten fortfarande satt på trailern på säker mark... Jag älskar det undre kortet, hans ansiktsuttryck!


Och båten gick perfekt! Alfred fick sitta i morfars knä och styra, det är ju bra tur att det inte finns så många stenar att köra på! Hälften av kusinerna var också med i båten, spännande med båttur ju! På bryggan stod mormor i snygga sommarshorts.


Vi hoppas såklart på flera såna här dagar i sommar, men just nu ser det inte så värst lovande ut... Men några som verkar gilla sommaren är mygg! I lördags blev mitt nedre vänstra ben helt sönderbitet, så igår gick jag omkring och haltade med ett otäckt svullet ben! Det brukar vara Engelsmannen som får reaktioner vid mygbett, men nu när han inte är här så verkar det vara jag som får ta det mesta. Undrar om reaktionen beror på hormoner i samband med graviditeten? Jag har åtminstone aldrig upplevt något liknande. Och det kliiiiiiaaaaar! Mygg är onekligen det sämsta med svenska somrar...


7 kommentarer:

Desiree sa...

Ser superharligt ut. Sa nice att ni fick en riktigt fin dag. Haller tummarna for att ni far fler fina sommardagar snart. Usch mygg gillar jag inte alls for de gillar mig dessto batter.Far alltid myggbett som kliar massvis.
Kram!

Annika sa...

Vilka FINA bilder. Ja, ni får suga musten av de få sommardagar ni har :-( MEN, vi ska hoppas att det blir bättre på den fronten.
Nu ska jag kolla in svepet *gnuggar nöjt händerna*.

Miss Marie sa...

Desiree - det brukar som sagt vara maken som får de flesta, men nu åkte jag dit!

Annika - ja, räknar med fler sommardagar! :)

brysselkakan sa...

Gillar också den bilden!
Tips på myggbett: Ta en Alvedon, eller liknande, blöt den lite och gnugga där det kliar. Brukar hjälpa omgående.

Miss Marie sa...

Brysselkakan - det ska jag testa, tack för tipset!

Anna, Fair and True sa...

Det ska vara jobbigt myggår i år pga blöt och kall vår tyvärr :(

Miss Marie sa...

Anna - ja, myggor är jag van vid, men inte den här reaktionen till sticken! :(