fredag, juni 12, 2015

Flera sommardagarNämen, det är ju riktigt härligt nu! Väderleksprognoserna visar att det här vädret inte kommer att hålla i sig, så vi njuter för fullt! Alfred och morfar badar, Alfred springer i vattenspridaren och trivs hur bra som heslt. Igår utbrast han: "äntligen är sommaren här!" Det har du rätt i, Alfredolito!


Vi fick vara med på Alfreds kusins skolavslutning, och det var en härlig sommardag med avslutning utomhus, vi sjöng Den blomstertid nu kommer (vilket var den enda av sångerna jag kände igen, whatever happened to Idas sommarvisa?) och det var så fint. Härligt sommarminne.


Sommarblommor. De vackraste.


Min pappa hjälpte en granne att såga upp ett träd som hade ramlat i blåsten, och Alfred hjälpte såklart till. Morfar är väldigt bra på att låta barnbarnen vara med, såga, borra, snickra, you name it, men Alfred blev lite fundersam över varför han inte fick använda motorsågen! Men åka skottkärra fick han iallafall göra!


Mammas underbara pioner! Den här färgen är verkligen så maffig i trädgården, helt underbar!

Ha en finfin helg hörreni, Alfred och jag styr kosan mot Östersund för kompishäng!

2 kommentarer:

Desiree sa...

Jättefint med alla sommarblommor. Alfred och morfar, så härligt och fint. Alfred får verkligen underbara sommarlov i Sverige med familjen. Låter nice och kul med kompishelg. Ha det så gott i Östersund.
Kram!

Miss Marie sa...

Desiree- Tack, det ska jag ha! :)