torsdag, juni 11, 2015

SommardagarnaVi har ju fått lite sommartemperaturer de senaste dagarna, på morgnarna är det lite kyligt, men på eftermiddagen har det varit väldigt skönt,  Alfred och hans kusiner bestämde sig till och med att hoppa i sjön för första gången för i år i tisdags! Jag tror vi vuxna trodde att barnen skulle ångra sig så fort de kände på vattnet, men plopp, så var Alfred i och sen hoppade båda de andra kusinerna också i. Crazy kids, men vi var precis likadana som barn, så jag antar att de har att brås på,


Och det här med att sitta ute och äta är ju ett sommartecken om något! När vi var i Italien i maj, kunde vi sitta ute på kvällarna med bara en kofta på, men sådana temperaturer är vi inte uppe i här ännu! Men jag är nöjd om vi kan sitta ute och fika och äta lunch, och igår kväll kunde vi till och med äta kvällsmat ute. Lovely!


Igår var vi också barnvakt åt kusinerna, då deras fritids och förskola var stängda. Det är jobbig att vara barnvakt, suckade Alfred under dagen, men jag tycker däremot att det är otroligt enkelt att vara barnvakt åt så pass stora barn! Det är ju en helt annan grej att hålla koll på bebisar och småbarn, de här tjejerna är ju i stort sett självgående! Och det är kul att få umgås bara vi, utan andra vuxna som lägger sig i, det händer inte så ofta. Härliga sommardagar!


5 kommentarer:

Annika sa...

SÅ härligt att ni verkligen fått lite sommar nu äntligen!!!
Fantastiskt.
Nej, att vara barnvakt till äldre barn, som är i samma ålder bägge två, är verkligen inte betungade. De sköter sig själva.
Och idag var det avslutning, såg jag ju på insta.
Jag vet precis vad du menar, som sagt...det där med Den Blomstertid etc...
ACK JA!!!

Miss Marie sa...

Annika - nej, det är verkligen inte svårt! :)

Desiree sa...

Så nice att ni äntligen har fått lite sommartemperaturer. Det hör till att kunna sitta ute och äta middag. Det är bra att sommaren äntligen kommit lite mer på G hos er. Du bjuder på väldigt sommriga och fina bilder.

eastcoastmom sa...

Bättre temperaturer, så bra! Och större barn är inga problem att vara barnvakt åt, alls.

Miss Marie sa...

Desiree - tack! Ja, det hör verkligen sommarent till! :)

Eastcoastmom - ja, vi njuter så länge vi kan! :)