söndag, juli 12, 2015

Söndagssvep, 12 juli 2015God morgon söndag!


Läcker blå färg på tröjan från COS.


Väldig snygg mockaväska som är perfekt som handbagage, Urbancode på rea hos ASOS.


Det här måste vara det perfekta sättet att packa underkläder på!


Livly har startat sin rea, och det finns så mycket fint där! Hade jag inte haft köpstopp till bebisen hade den här ABC Garden Onesie legat bra till, så söt!


Gray Label gör härligt mjuka barnkläder som håller länge, jag gillar deras nya kollektion!


I höstkollektionen tar Mini Rodini tillbaka pandatrycket, och det gillar jag mycket! Tycker  några av deras senaste tryck har varit lite si och så, men pandan är fin.


Tomat- och basilikasoppa är smaskigt, även på sommaren!


Smaskigt recept med aubergine i ugn.Jag gillar när man tänker lite eget och outside the box när det kommer till inredning hemma. Det här rummet, med inbyggd säng och bokhylla är just en sån där cool grej som jag gillar!


Trendigt värre är det med franska bistrostolar till matbordet.


Gal Meets Glam har varit på semester i Grekland, och hennes bilder får mig att vilja åka dit på momangen, ekonomisk kris eller inte!


Prinsessan Charlottes dop blev en stilig affär, med gamla finvagnen och en storebror i finkläder!


Christian Diors Haute Couture-visning är något utöver det vanliga! Tänk att någon gång få ha på sig en sådan kreation!


Lupita Nyong'o samarbetar med WildAid för att försöka hjälpa elefanter, och nyligen var hon på en resa till hemlandet Kenya för att belysa problemet.


Alltså, jag vet inte om Eric Saades I Got a Girl From Sweden är på allvar eller ej, men videon är iallafall rolig! Svänger gör det!


17 böcker att ta med till stranden. Sån här läsning gör mig motiverad att fortsätta kämpa med Alfreds tvåspråkighet. De här 24 bilderna rörde mig till tårar! Volvo har tagit fram en bilbarnsstol som ska vara säkrare än säkrast. Hoppas ni får en fin sommarsöndag!

5 kommentarer:

Desiree sa...

Ha en fin söndag Marie, dina söndagssvep är alltid fulla av fin inpsiration.
Kram!

Miss Marie sa...

Desiree - tack detsamma!

Anna, Fair and True sa...

Jag håller med om Mini Rodini, har inte gillat de senaste kollektionern alls. Jag tänkte beställa från Livly däremot men det jag ville handla var slut. Får se om det blir något. ABC-kläderna var ju så fina!

Känns inte som underkläder direkt blir skrynkliga så jag tar nog hellre någon lösning för skjortor och blusar!

Anonym sa...

Underbart! Jag åker till Grekland då och då och har varit på Balkan och Grekland sex gånger det senaste året då min pojkvän bor där nere, så jag kör Greklandssemster i sommar. Vi har dock ännu inte bestämt vilken Ö. Lyxproblem! :) Jag läste en artikel som sa att det bästa sättet vi vanliga dödliga kan hjälpa Grekland är att fortsätta semestera där, så jag kör på det.

Kram!

/Jenny Lina Carlsdotter

Miss Marie sa...

Anna - nej, väldigt skrika o virriga tryck, tycker jag tyvärr. Nej, underkläder blir inte skrynkliga, men smidigt att ha dem samlade!

Jenny - men wow, då förstår jag att du mer än gärna åker dit! Ja, hörde också att bästa hjälpen är att semestra där, bara man tar med ordentligt med kontanter!