fredag, juli 03, 2015

Vi tog en kväll i ÖrebroIgår drog vi nytta av barnvakterna (aka mormor och morfar) och åkte in till Örebro för att äta middag i sommarkvällen. Vi valde den varmaste dagen på året (hittills), men det var verkligen hur härligt som helst att sitta på en uteservering och äta och dricka gott och se alla sommarklädda människor som kom ut. I Örebro pågår nu Open Art, där det finns olika konstinstallationer runt om i staden, bland annat är Engelsbrektsgatan rosamålad, vilket matchade både min klänning och tånaglar, och det finns en hel massa andra saker att se där, så det blir definitivt ett till besök inne i Örebro snarast så jag kan upptäcka mer av konsten.

När det är varmt passar det med het mat, så vi åt gott på Taco Bar. Engelsmannen lyxade till det med en margarita, och jag var inte ett dugg avundsjuk, nej, nej, nej, men sen gick vi vidare till Paolo's där jag avnjöt en superb tiramisu till efterrätt, den var så god att jag inte hann ta kort på den innan jag ätit upp den! Men bästa stunden på kvällen var att sitta på en bänk vid slottet och bara njuta av vädret, varandras sällskap och bebisens sparkar i magen. En kväll att minnas!

3 kommentarer:

Sandra sa...

Så otroligt mysigt. Örebro är härligt. Särskilt sommartid. Var där i helgen och agerade flytthjälp till mamma och ska dit med barnen om några veckor och stanna. Känns som Örebro är hett just nu. Poppar upp massa finheter!
Så fin du är dessutom!
Kram från Östergötland

Miss Marie sa...

Sandra - ja, finns mycket fint i Örebro, definitivt värt ett besök för oss som inte bor så långt därifrån! :)

Monica sa...

Är fint i Örebro, makens kusin samlade hela släkten på slottet för hon var landshövding där i två perioder, precis lämnat över nu till Maria Larsson tror jag, och riktigt spännande miljö tyckte jag att det var och att ha sin våning i detta slott i så många år, väldigt fin utsikt att vakna till och roligt för hela hennes familj att bo här. Hit ska vi åka snart igen sa vi men det har vi inte gjort. Fint att se dina foton härifrån, det är väldigt mysigt i stadskärnan med alla fina ställen att "pausa" på.