tisdag, augusti 04, 2015

Oh, I do Like to be Beside the Seaside...I söndags tog vi oss ned till Crosby Beach och sparkade i vattnet. Tidvattnet var på väg in, det går otroligt fort där, så vi fick vara på vår vakt. Det är alltid lika kul att faktiskt se hur fort vattnet rör sig, jag är så fascinerad av det och det är såklart även Alfred. 


Alfred är otålig på att lillebror ska behaga titta ut. Han berättar för honom om allt kul som händer i världen utanför magen, som skepp som kommer från Irland och fåglar som flyger, men lillebror verkar gilla det därinne. Den där klänningen är för övrigt min favorit i gravidgarderoben, från ASOS, prickig och skön och ska även funka sen när man ammar, men jag har använt den så mycket att den är alldeles nopprig redan!


Oh, I do like to be beside the seaside...

4 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Kul med tidvatten! Här kommer det inte in så fort, men det är ändå ganska stor skillnad på hög och lågvatten.

Miss Marie sa...

Eastcoastmom - ja, det är häftigt!

Saltistjejen sa...

Det ser underbart ut. Jag älskar havet. Och stränder. Tidvatten är himla häftigt. Vi har det här också om än inte alls lika dramatiskt som i England.
Hoppas också att Lillebror ska titta ut snart. Det kommer att bli så spännande att få följa även honom på din blogg.Men tills dess kan jag berätta att jag tycker du ser fantastiskt fin ut!

Miss Marie sa...

Saltis - tack! Ja,det är häftigt hur fort vattnet kan röra sig!