söndag, augusti 16, 2015

Söndagssvep, 16 augusti 2015God morgon söndag!


Jag gillar skjortklänningen från GAP.


Även denna skjortklänning från F&F är riktigt snygg, både nu på sommaren och senare i höst med tights, kofta och hatt.


Läcker 70-talsstil från Monki.


Hos Lindex finns det en hel massa snygga kjolar till hösten, perfekt att matcha som bilden ovan från Monki!


Också de minsta har finfina saker hos Lindex.


Skotskrutig väska till hösten.


Såna här små hyllor tycker jag är fina i barnrum, särskilt i barnens höjd så de själva kan flytta runt på innehållet.


Supersöt mobil med en flygande elefant till de minsta.


Deodorant är en sån där sak som helst ska vara så naturlig som möjlig. Skin Food by Aubrey har en gjord på bland annat lavendel.


Jamaican Jerk Chicken Tacos låter som något för mig!
En rosa schäslong, ja tack!


Så här vill jag hänga min hattkollektion!


Om Alfred får välja ska jag antingen ha håret utsläppt eller "halv håret", alltså halva håret uppsatt. Alltid snyggt!


Jamie Chung visar hur läckert det är med randigt matchat med randigt! För mer inspiration från Jamie, kolla in hennes blogg What the Chung?


Och Benedict Cumberbatch är ute och går i London.


Ryan Adams gör covers på Taylor Swifts låtar från senaste abumet. Det kan inte bli annat än bra! 12 tips på vad man ska göra för att leva längre! Vilka är de bäst klädda 2015? Är det här några inredningstrender som vi kommer att tröttna på snart? Varför är vi intresserade av Kate Middletons gråa hårstrån? Här finns fina före och efter bilder från ett hus. Några tips på hur man kan få till bra foton på familjen. Modellen Gemma Ward pratar moderskap. Tips på vad man bör tänka på när man hälsar på hemma hos nyblivna föräldrar. David Beckham hade ett och annat att säga till dom som har åsikter om hur han tar hand om sina barn. Keira Knightley pratar barn, framtid och karriär i ELLE, I södra Italien är läget så illa att till och med maffian drar därifrån. Ha en underbar söndag!

9 kommentarer:

Ninnie sa...

Hej Marie, och tack för ännu ett inspirerande, intressant och vackert söndagssvep! Bästa stunden på söndagsförmiddagen...
Ha en fin dag, kram från Ninnie

Miss Marie sa...

Ninnie - åh, tack för de fina orden! :)

hjarnfrys sa...

Skall jaga rätt på klänningen från GAP och klämma lite på den, var ju såå fin! Åh, deodorant är ett i-lands problem för mig här i Florida: Jag gillar inte dry sticks, utan vill ha roll on, som finns i mycket begränsat antal. Jag har hittat 1 sort för damer 2 för herrar, om man inte vill köpa parfymföretagens doft collection, men de är oftast sticks också och inte så himla effektiva, när det är 35 grader +. Hade älskat en lavendel deo med roll! Tur att maken varit i Sverige och köpt med roll till mig från Palmolive och Barnängen.

Tack för inspirerande svep, som alltid.

Go' söndag.

Miss Marie sa...

Hjärnfrys - visst var den klänningen fin, jag gillar den! :) Svårt med deodoranter, särskilt när man läser vad de innehåller!!!

Ullis sa...

Quesadillas med krabba låter ju väldigt gott. Måste provas. Kläderna från Monki är snygga, men jag vill inte ha hästkläderna än. Den lilla elefantmobilen är ju jättesöt. Ha en fortsatt underbar söndag.

Miss Marie sa...

Ullis - visst låter det gott! Vi får köpa lite krabbkött när ni kommer hit. Snart är det höst, oavsett du vill eller inte! :)

Annika sa...

SÅ fint, som alltid!!!
GAP-klänningen ja...den sk jag ta mig en titt på idag. Den ser verkligen fin ut. GAP ska ju slå igen en massa butiker nu, hoppas det inte är början till slutet för dem.
Quesadillan ser verkligen otroligt GOOOOD ut!!

Miss Marie sa...

Annika - vad tråkigt att höra! Jag gillar GAP, de har mycket snyggt.

Baby formula sa...

Some interesting combinations with the asymmetrical outfits