tisdag, augusti 11, 2015

Summer in Lytham



Sommaren liksom puttrar på i Lytham. Åker temperaturen över 20 grader så är vi glada, men vi är oftast glada ändå! I helgen gick Lytham Festival av stapeln, en massa artister som kom och spelade tordag - söndag. Vi bor så pass nära att det är som att ha en väldig hög radio på, så vi hörde det mesta. På lördagskvällen spelade McBusted, deras Air Guitar är en av Alfreds favoritlåtar, så han fick stanna uppe länge den kvällen och rockade järnet! På söndagskvällen kunde Engelsmannen och jag dansa tryckare i trädgården när Wet Wet Wets sångare var där och sjöng bland annat Love is All Around (som jag i mitt huvud såklart sjunger Love Actually-versionen ....).



Nu till helgen är det det årliga 1940s-eventet som går av stapeln och hela Lytham går in i krigsfas. Otroligt fascinerande som ni kanske kommer ihåg från förra året.


Så lillebror får gärna komma innan eller efter helgen, för det här vill jag inte missa!


2 kommentarer:

Desiree sa...

Ser harligt ut. Minns dina fina bilder fran forra aret da ni var pa Lytham festivalen. Hoppas ni far njuta av det hela lika mycket I ar och att lillebrors tajming stammer in val.
Kram!

Miss Marie sa...

Desiree - ja, han får skynda sig nu! ;)