onsdag, september 23, 2015

På lekplatsen i LythamVi har en otroligt bra lekpark här i Lytham, det finns något för alla där! En del för bebisar och småbarn, en del för äldre barn och en del för tonåringar. Det finns en ramppark, en bmx-bana, en sand and water play area, träningsredskap, fotbollsplaner och basketplan. Det finns också en liten skog att utforska och så ett litet café med en köksträdgård. Till caféet kommer inte bara småbarnsföräldrar, nej, det är poppis även bland pensionärer och andra som gillar att fika. Anders har inte upplevt så mycket av det än, han sover mest!


Alfred däremot tycker lekplatsen är kanon! Alla ställen där man kan äta glass är ju så klart bra...


Men absolut bäst är såklart bmx-banan där han mer än gärna susar runt! Tävlingsinstinkten har han inte fått från mig, han blir fruktansvärt sur när någon är snabbare än honom runt banan, och det spelar ingen roll om de är 10 år äldre, han blir sur ändå! Han gillar inte att loosa, som han säger.


Vi får jobba på det där med att förlora med stil...Som tur är har han en pappa som tycker det är minst lika kul att hänga på bmx-banan. Han har redan börjat babbla om att han skulle vilja ha en bmx-cykel, jag får hejda honom och påminna honom om att han är närmare fyrtio än tretton och att det mer än räcker med de cyklar han redan har! Jag gissar också på att det inte kommer dröja alltför länge till innan Alfred tycker det är piiinsamt med en pappa som hänger på bmx-banan! Fast med det sagt, alla de äldre barnen tycker ändå det är kul att en pappa engagerar sig, det gör inte alla!


Och nu har vi investerat i en full face helmet, knä- och armbågsskydd till Alfred att ha på bmx-banan. Det behövs!

5 kommentarer:

Ullis sa...

Härlig park ni har. Har aldrig sett nåt liknande. Så mysigt för alla.

Desiree sa...

Hi hi ser ut som både små och stora killar har riktigt roligt där :-)
Alfred ser supertuff ut i sin cross/downhill hjälm. Perfekt med en sådan bra park i er närhet.
Kram!

Miss Marie sa...

Ullis - ja, den är verkligen speciell!

Desiree - oh ja! ;) Parken är verkligen underbar! :)

Annika sa...

Vilken park!! FATTAR att ni gillar den!
OCH vad KUL med allt cyklande! Ja, Alfred ser verkligen tuff och cool ut!

Miss Marie sa...

Annika - mycket cyklande blir det! :)