söndag, september 20, 2015

Söndagssvep, 20 september 2015God morgon ännu en härlig septembersöndag!


Den här kjolen i ullmix tycker jag är riktigt söt!


H&M visar också en skönt avslappnad still inför hösten.


Vi fortsätter på samma väg med härliga höstkläder! Den här tunikan i ull- och kashmirmix är perfekt för den här årstiden! Den finns i en kortare variant också.


Burberrys nya halsdukar är gjorda i Skottland av finaste kashmir, och för den extra lilla lyxiga touchen så kan man få den med sitt monogram på.


För alla djurfantaster därute, dessa handgjorda skinnväskor i miniformat är något för er!


Och Zara fortsätter att leverera de absolut sötaste babykläderna! Den här dressen och mössan i mjukaste kashmir är underbara.


De där skorna var inte direkt mitt förstaval som gravid, men Karolina Kurkova ser åtminstone väldigt chic ut!


Oliva Wilde är också chic!


Just nu kollar jag gärna på gamla Beverly Hills-skådisen Tiffani Thiessens matprogram Dinner at Tiffani's. Mysigt värre. Mindre mys och mer rys bjuds det annars på i Gotham, med The O.Cs Ben McKenzie. Ny favorit hos både Engelsmannen och mig!


Våra mornar ser lite annorlunda ut nuförtiden när Alfred har börjat skolan, jag måste få i både honom och Anders mat och min frukost är inte topprioritet då! Räddningen blir att förbereda frukost så att det går snabbt. Dessa Apple Cinnamon Overnight Oats passar perfekt kyliga höstmornar!


Cajun Shrimp Guacamole, det vattnas i munnen bara jag tittar på bilden!


Jewel har släppt både en ny skiva och en bok och pratar om det i Time. Tips på nyttiga mellanmål efter skolan. Och Sophia Bush pratar om sin karriär och sitt parfymmärke. Oh Joy har varit hos Clare Vivier och fått se hur en väskdesigner jobbar. När British Airways flygplan skulle lyfta från Las Vegas, fattad en motor eld och det evakuerades. Nu får många passagerare kritik för att de tog med sig handbagage med sig under evakueringen, och visst är det förfärligt att folk värderar sitt bagage mer än sitt och andras liv? Fjortonåriga Ahmed tog med en hemmagjord klocka till skolan, och blev arresterad av polis eftersom det misstänktes att hans klocka faktiskt var en bomb. Ha en fin dag!

7 kommentarer:

Desiree sa...

Ha en underbar söndag Marie, de där sockorna ser ju väldigt gosiga och mysiga ut.

Ullis sa...

Ha en underbar söndag du med. Här ska vi till diamantberget med Berndts. Vad mycket snygga och varma vinterkläder. Och god mat.😍

Miss Marie sa...

Desiree - perfekta höstsockorna! :)

Ullis - hoppas ni hade en fin dag!

Anna, Fair and True sa...

Boden-kjolen var fin! Och den där guacan!

Miss Marie sa...

Anna - ja, kjolen är riktigt fin!

Anna, Fair and True sa...

På tal om evakueringen kan jag kanske förstå om man tar sin handväska som man kanske ändå hade i knät/mellan benen (fast egentligen ska man inte det heller) men kabinväska med hjul?? Den måste de ju ta tagit ner från överhyllorna?!!

Annika sa...

Bild nr två är "äkta-Annika-stil" älskar det!!! Länge sen jag handlade på Boden, men nu får jag kanske ta och klicka hem den.
Just, det Alfred har börjat SKOLAN!! WOW!!! HUR känns det? Hur långa dagar har han?