onsdag, september 16, 2015

Tre veckor med AndersIdag är det tre veckor sedan den här lilla gossen kom till oss. Tiden har verkligen gått jättefort, men det är kanske inte så konstigt eftersom Alfred har börjat skolan och vi har haft en hel del besökare. På bilden ovan är det en alldeles nyfödd liten Anders och det är så kul att se hur mycket han har ändrats bara på tre veckor!


Här tog Engelsmannen en bild på Alfred när han för första gången kom till sjukhuset för att hälsa på sin lillebror. Jag älskar hans förväntansfulla ansikte här, tänk vad han väntat på att bebisen skulle komma!


En favoritbild på far och son. Även Engelsmannen hade en mycket bättre upplevelse den här förlossningen, vi är mycket mer avslappnade nu och det beror säkert delvis på att vi har gjort det förr, men också för att det har varit lugnt från början. Ingen hets och stress om amning, viktökning med mera, som det var i Tyskland, här är alla lite mer chill, inklusive Anders! Så skönt.


Här är det sista amningen innan vi skulle åka hem från sjukhuset. Ni ser bilbarnsstolen där bredvid, den bara väntar på att bli använd! 

6 kommentarer:

Channal sa...

Åh så mysigt! Vilken lycka! Så liten och söt. De växer fort! Väntar på mitt första barnbarn... ska bli jättekul!

Kram Anna

Ullis sa...

Fina bilder 😙

Miss Marie sa...

Anna - så kul för dig! :)

Ullis - :)

Sandra sa...

Vad skönt att starten är lugnare denna gång. Och så fina ni är.

Miss Marie sa...

Sandra - mycket skönt! Tack!

Annika sa...

Så fint, Marie. Bilden på Alfred då han kommer in säger ALLT!!