onsdag, november 04, 2015

A x 2Anders i Alfreds gamla kläder gör mig alldeles nostalgisk! Den där Beatles-tröjan kommer jag så väl ihåg när Alfred hade. Och kolla in Anders blick när han såg Engelsmannens kakbit! Tänk om han bara hade lite längre armar... och den där blicken när vi ligger och ammar, den kan jag inte se mig mätt på!


Alfred gillar julen lika mycket som jag! Kanske längtar han allra mest efter att få en julkalender, att äta choklad varje dag är ju typ drömmen! Som tur är har affärerna här i Lytham börjat julpynta så vi kan få en lagom dos jul redan nu! Och han är så duktig med bokstäver. Siffror har hittills varit hans grej, han är duktig även på höga tal, men bokstäver har det varit lite si och så med, men så plötsligt släppte det. Vi skriver ett ord på svarta tavlan, han läser ordet och skriver det sen själv. Jag är imponerad! Och som ni ser på posen så är han inte så lite stolt över sig själv!

5 kommentarer:

Annika sa...

Vad Anders är lik sin pappa, eller hur?

Och jag är lika förtjust i julen som du och Alfred. Fattar att han längtar :-) och när man är barn är det ju bara sådär övermagiskt också.
Duktiga Alfred! Ja, du ska vara stolt över honom. Superduktigt!!!


Jättefina bilder på Alfred och Anders!

Miss Marie sa...

Annika - ja, de är ganska så lika! Alfred var också väldigt lik sin far som liten! Och ja, we love julen! :)

Channal sa...

Så SÖTA och de är så lika varandra, Alfred och Anders.

Kram Anna

Miss Marie sa...

Anna - visst är de! :)

Anonym sa...

Åh, de är ju jättesöta. Jag älskar klädstilen du har gett dem också (för jag antar att det mest är du).