torsdag, november 19, 2015

Julklappar till bebisAtt köpa julklappar till de minsta är alltid kul, särskilt eftersom man vet att de aldrig kommer bli sura över något de får, de uppskattar allt! Julen är ändå en tid att kanske köpa det lilla extra till bebisen, något i klädväg eller en leksak. Nu finns det ett stort ekologiskt utbud, både vad gäller kläder och leksaker, så det kan vara värt att kolla extra efter det. Man kan också tänka på att stödja mindre affärer och designers, i ens närområde eller via exempelvis Etsy.

1. En söt overall i ekologisk bomull från H&M som passar alla små och håller huvudet lite extra varmt.
2. Doidy Cup är specialdesignad för att lära bebisar dricka ur glas istället för pipmugg. Det tycker jag låter väldigt intressant, och den har bra recensioner på Amazon.
3. Randiga mockasiner gjorda i giftfritt skinn i Sverige från Minimocks.
4. Littlephants fina speldosa Nina är inte bara söt utan spelar Moon River, en riktigt vacker vaggvisa.
5. En liten ekologisk draghund från Lovelly, blir en kul grej för bebis att leka med. Man kan dra den efter sig när man kryper eller går, eller bara ligga och mysa!
6. Mamma och bebis isbjörn på pyjamas i ekologisk bomull från GAP.
7. De här små lädersandalernafrån Zara Home Kids är så söta! Skulle passa Anders fossingar perfekt.
8. Otroligt gosig luvtröja i ekologisk bomull från Gray Label som gör riktigta kvalitetskläder.
9. Hos Ekokul hittar man det ekologiska matsetet som är gjort av bambu och risskal. När man inte använder dom mer är det bara att gräva ned i komposten så bryts det ned! Smart.
10. Pingviner är bland de sötaste djuren på jorden, och här pryder de byxorna i ekologisk bomull från Lindex.
11. Klart bebis ska ha en egen mobil i ekologiskt gummiträ från Lovelly!
12. Dessa träklossar med fina budskap på från Mokkasin, kan mn bygga med och samtidigt prata med de små om vad som är viktigt i livet.
13. Få saker fascinerar bebisar så som lampor gör, så dessa små lysande kaniner på rad från Notonthehighstreet.com kommer de garanterat gilla!
14. Svensk design när den är som bäst i body i ekologisk bomull från Modéerska Huset.
15. En skallra formad en banan, från Ekoleko, stimulerar barnens sinnen då den både låter och är mysig att pilla och bita på.
16. Gammeldags virkad hätta, från Miou Kids, värmer små öron och sitter där den ska. Det gör inte alla mössor!
17. Skripskrap gör otroligt fina, välgjorde gosedjur i ekologisk velour och jag skulle vilja ha en av varje, men den här hunden är nog ändå sötast.
18. Träleksaker gillar jag, de är tåliga, både för en bebis fingrar och mun, men också för det lite större barnets lekar. Dessa rymdfigurer i trä från Des Choses En Bois, är bra för fantasin!
19. Klappar som även gör gott för andra gillar jag! Dessa pyjamas med tryck på utrotningshotade djur är söta i sig, och en del av vinsten går till Born Free Foundation, som hjälper just utrotningshotade djur. Two in one!

Inga kommentarer: