onsdag, november 18, 2015

Helgen som var med sjukdomI onsdags kväll fick Alfred feber och i torsdags morse landade mina föräldrar i England för en långhelg med oss. Alfred blev sjukare, feber och hosta, och sen blev jag lite sjuk och ja... sen var helgen över och de åkte hem igen! Otroligt dålig tajming från vår sida! Vi hann iallafall hänga, de shoppade lite julklappar och Anders var åtminstone frisk och kry, så något fick de ut av besöket. Alfred är fortfarande hemma från skolan, men imorgon tror jag det är dags för skola igen, han är bara lite hostig och det kan ju sitta kvar ett tag, tyvärr. Engelsmannen hade feber inatt och är hemma från jobbet idag, jag hoppas att vi alla fått det nu så att vi kan bli friska igen!

7 kommentarer:

Desiree sa...

Ah sa trist att vara sjuk nar ni fick besok men ni fick anda njuta av varandra. Hoppas ni kryar pa er hela ganget. Hoppas att dina foraldrar slipper bli sjuka. Men kul och trevligt att ni fick umgas och att dina foraldrar hittade lite fina julklappar ocksa.
Kramar!

Miss Marie sa...

Desiree - ja, så himla trist! Men vi gjorde det bästa av situationen, tyckte mest synd om Alfred som inte orkade med något alls! Jag hoppas också att mina föräldrar slipper bli sjuka!

Annika sa...

Tråkigt, tråkigt.
Hoppas ni alla blir friska snart.
OCH att dina flädrar ska slippa bli sjuka. SNART ses ni igen, och då har ni (förhoppningsvis) klarat av alla förkylningar.

Ninnie sa...

Å, så tråkigt...men hoppas ni snart mår bättre igen. Lille Anders är så söt, och han ser ju så glad och lycklig ut! Vilket litet charmtroll ;)

Miss Marie sa...

Annika - ja, hoppas vi slipper det här! Det är så trögt att vara sjuka men lyckligtvis har vi varit väldigt förskonade det här året! Hoppas det blir en frisk jul! :)

Ninnie - ja, han är glad! Och frisk! :)

Ullis sa...

Vi njöt i fulla drag i alla fall😃.

Miss Marie sa...

Ullis - :)