söndag, december 06, 2015

Söndagssvep, 6 december 2015God morgon andra advent! Har ni snö hos er ännu?
Den här asymmetriska tröjan i merinoull påminner lite om den här favoriten fast i bättre prisklass!
Jag tror inte det blir ett IKEA-besök för mig innan jul, men hade det blivit det hade jag slagit till på fina STRÅLA som lyser upp alldeles lagom mycket.


Det här tycker jag är en fin idé! Till jul kan man hänga julbilder, kanske en mistel och en kula, och sen något annat när det blir vår och sommar. Tjusigt och enkelt!


För att fortsätta på pepparmintsspåret, den här cocktailen med champagne och pepparmint vill jag testa!


Dessa kakor får det att vattnas i munnen på mig!


Grey's Anatomys Ellen Pompeo snackar hudvård med In The Gloss.


Michelle Dockery pratar i Red om Downton Abbey och var hon fyndar!


Reese Witherspoons klänning har polkagriskäppar på sig! Juligt så det förslår!


Nu är det dags att träna musklerna i underlivet! UnderbaraClara tycker vi ska prata med våra barn om blommor och bin och annat "jobbigt". Jag håller med! Den här texten om skälen till varför treåringen inte sover fick mig att storgrina! Skyller på amningshormoner. Vill ni testa Brusselsmole? Guacamole gjord på brysselkål! Kommer ni ihåg bröderna Hanson? Nu har de blivit vuxna och är med i Forbes. Nu längtar jag efter snö! Ha en fin andra advent!

5 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Vi har Stråla! Så fin tycker jag!

Anna, Fair and True sa...

Finns förresten en bra app för knipövningar men har tyvärr glömt namnet. Jag har inlagd i min jobbkalender att knipa varje dag men oftast blir det tyvärr bortklick eller snooze...

Magda sa...

Ännu ett härligt svep! :-)

Annika sa...

Ingen snö här, och det är milt varje dag framöver. SÅ less på det.
Men ingen snö i sikte. TYVÄRR!!
Hoppas du får lite av den varan hemma, även om det ser ytterst dyster ut på den fronten där också. Vintrarna har ändrats med besked.
Första och sista bilden i dagens inlägg är UNDERBARA!!
Let it SNOOOOW!!!

Miss Marie sa...

Anna - väldigt fin! Jag fick tipset om att göra det medan jag ammar och borstar tänderna, lättare att komma ihåg om man associerar det med något annat.

Magda - tack! 😘

Annika - vi har haft helt ok jular de senaste åren, förra året var det kallt så vi kunde åka skridskor på sjön och något år innan dess var det en riktig vargavinter! Hoppas på mer jullikt väder än här i England åtminstone!