måndag, oktober 24, 2016

Min första Baby ShowerNi får gissa könet på den lille? Men hur fint är det inte med ballonger!


Baby Shower i England = fancy hotel och afternoon tea. Jag säger aldrig nej till scones och sötsaker! Tyvärr var sconesen lite torra, alltid en besvikelse när man betalar mer än vanligt för en afternoon tea och så håller maten inte standarden! Men ändå, helt ok, men ingenstans jag kommer åka igen!


Finger sandwiches. Inte säger man fingermackor på svenska?


En kul grej vara tt vi alla fick ett litet träblock som vi skulle måla något på och som sedermera ska lackas och så har bebis något att leka med! Väldigt kul idé, och Anders älskar klossar för tillfället, så det är en användbar gåva också! Annars var det mest rosa kläder i storlek nyfödd, och hur sött det än är så är det inte särskilt praktiskt, kan jag tycke! Jag köpte en somrig outfit i större storlek och så hittade jag de sötaste små skorna på en andrahandsaffär här i Lytham, och så en bilderbok med fordon. Ja, allt kan inte vara rosa!

Summa summarum, kul att träffas och umgås!

3 kommentarer:

Annika sa...

Baby showers är trevliga, och smarta.
Den du gick på ser fin ut. Gillar showers. Gillar dem bara man slipper töntiga lekar :-/
Kör man Bridal Showers i England också? DET gör man här, den blivande bruden, eller brudparet, får massor med gåvor. Japp, sen tar man även med gåva till bröllopet.
Din gåva till den lilla flickbabyn tycker jag låter toppenfin!

Anna, Fair and True sa...

Tycker jag alltid är den där svensken som ger något praktiskt eller könsneutralt, men det är den rollen vi får ta helt enkelt! ;)

Miss Marie sa...

Annika - Bridal showers har inte brett ut sig så mycket än, men det kommer väl det också! Blir mycket presenter! Och hur mycket kläder i minsta storleken behöver man egentligen? Tycker det hade varit bättre om man gått samman och köpt något de verkligen behövde, typ en bärsele eller barnstol. Men, men!

Anna - haha, det är vårt svenska öde! 😉