lördag, januari 28, 2017

Alfred 6 årFör någon vecka sedan frågade jag en kompis, vars barn precis hade fyllt 6, hur det kändes? Hon erkände att hon grät på hans födelsedag, han var ju hennes lilla bebis! Och så konstaterade hon: "it's a big number, 6 is closer to ten than to being a baby". 

...........

Alltså, jag hade inte tänkt på det innan, och jag ska inte säga att jag började grina, men det var lite svårt att smälta, för helt ärligt så förstår jag inte riktigt hur han kan ha blivit så stor?! Inte bara åldersmässigt, men också som person, har egna tankar, funderingar och åsikter om allt möjligt, och det är så fascinerande att få följa med på den utvecklingen. Även om den nu går i lite för snabb fart i mitt tycke!

Så, idag är min förstfödde 6 år gammal. Älskade Alfred, vi är så stolta över den lilla människa du är idag och vi ser så fram emot att få följa dig i livet.

6 kommentarer:

Madeleine i USA sa...

Vad fint skrivet och grattis Alfred på din födelsedag!
Ha en fin dag.

Steel City Anna sa...

Fint skrivet. Grattis Alfred, en sann EU-bebis :)

Sandra sa...

Stort grattis till Alfred! Tänk att tiden sprungit. Har ju också en här hemma som fyller 6 i år och det är....lite läskigt samtidigt som det är otroligt roligt att få hänga med i alla utvecklingssvängar. Och detta år förskoleklass. Say what?! Nåväl, det går bra det också 😊 Hoppas Alfred haft en bra dag och firat ordentligt.

Ullis sa...

Fint skrivet och så sant. Tiden går så fort och att få följa dig Alfred är verkligen härligt.❤

Miss Marie sa...

Madeleine - tack! :)

Anna - ja, det har vi pratat mycket om det senaste året, hur Alfred och Anders antagligen inte hade funnits om det inte hade varit för EU!

Sandra - men precis, läskigt att de blir så stora men tänk vilken ynnest det är att få följa dem! Skola är stort, men det kommer går bra! :)

Ullis - tack! :)

Linnéa i Colorado sa...

Grattis Alfred! Fina unge!