torsdag, maj 11, 2017

"Gonna party like it's my birthday!"Jomen hej hallå, grattis till mig! 28 för sjätte gången nu, det känns bra! 


Jag bakade mig en tårta, Linda Lomelinos citrontårta, och den blev riktigt god! Den är täckt av grädde blandad med lemon curd, och yes, det är precis så gott som det låter! Toppad med blåbär och jordgubbar som är så goda just nu. 


Jag hade väldig tur med vädret på min födelsedag, det kändes som en sommardag, så efter maten avnjöt vi tårtan utomhus. Jag älskar Anders stil här, ståendes och med ett ordentligt tag om skeden!


Jag fick två väskor, den ena från Engelsmannen och den andra från mina föräldrar. Perfekta väskstorleken just nu, får plats med plånbok, nycklar och mobil så jag alltid har det med mig och kan lämna allt annat på barnvagnen när vi är på lekplatsen och liknande. "Så du har fått två röda väskor?" undrade syrran. Nej, nej, nej, den ena är röd och den andra tangerine, enormt stor skillnad! ;)  Alfred hade inte bara gjort födelsedagskortet, han hade också gömt presenterna och ritat en skattkarta till mig! 


Engelsmannen fyller också år snart, så vår gemensamma present är nya kaffemaskinen, en så kallad bean to cup, man häller alltså i bönor och så mals de när man vill ha en kopp kaffe. Smaskigt! Jag är dock lite sur över att den bara fanns i svart, med en turkos hushållsmaskin och en krämvit blender hade ju en rosa kaffemaskin passat bättre, men men! 


Det här, det är ju ändå bästa födelsedagspresenten! Älskade Alfred.

5 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Grattis grattis! Vilken proffstårta! Och gillar väskorna jättemycket.

Ninnie sa...

Grattis på födelsedagen, Marie!

"Klippa" sa...

Grattis i efterskott!

Annika sa...

Jag hojtar också grattis en dag för sent.
ÅÅÅ vad fina bilder, och presenter. Love it.
OCH du, skrivstil! Alfred! WOW!! SÅ fint!!

Anna, Fair and True sa...

Vilket fint kort, skrivstil t o m!