onsdag, maj 24, 2017

Happy Birthday to You!Igår fyllde Engelsmannen 39 år! Eeekk, jag är gift med en medelålders gubbe, hur hände det liksom?!


Efter middag och tårta tog vi oss ut på cyklarna och cyklade till stranden. Jag fixade till flädermojitos, vilket är precis lika gott som det låter! Gör som en vanlig mojito men istället för sprite/sodavatten/sugar syrup, så kör man på med bubblande fläderdryck. Som sommar i ett glas. Nu när jag tänker på det skulle man kunna skiva i några jordgubbar också!


Alfred bestämde sig för att bygga en säng av stenar. Full av idéer är han, vår problemlösare, och vissa kanske är bättre än andra... Han har för övrigt vuxit ordentligt nu på våren, det känns som att jag köper nya byxor stup i kvarten eftersom de bara blir för korta. Tur då att han ändå föredrar shorts!


Vi slog oss ned bredvid fiskarnas traktorer, båtar och pinaler. Den här cykeln är så cool. Yes, de fiskar räkor här i Lytham, de är små, små, små men naggande goda!


Det här kortet visar pojkarnas personlighet väldigt bra, Alfred som inte kan vara med på bild utan att spexa och så Anders som alltid springer ur bild. Puh!


Med långa kliv mot vattnet. Tur att det var ebb!


En härlig avslutning på första sommardagen i Lytham!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga bilder😍

Annika sa...

Fint!
Älskar den där stenstranden.
Grattis till mannen. Själv tycker jag du är gift med en "youngster"! ;-D

Channal sa...

Stort GRATTIS till din unge stilige man!

Trevlig helg och Kram! Anna

Anonym sa...

Köpa nya byxor för att de är för korta?? Du menar att han klarar sig från hål på knäna?? ���� //syster

Anna, Fair and True sa...

Alltså, vill du ha kvar dina läsare som är ännu mer uråldriga än din make eller??!! ;)

Grattis till maken! :)