söndag, mars 11, 2018

Söndagssvep, 11 mars 2018

Söta lavendelfärgade klackar hos Anthropologie.


Underbara små ringar som går att få personliga, från Minetta Jewellery


Hos Come to Sweden kan man hitta roliga affischer och brickor med mera, med gamla motiv.


Letar man efter en speciell present så kan det vara bra att veta att anrika tehuset Fortnum & Mason har väldigt fina korgar fyllda med godsaker, som de skickar utanför Sorbritannien! Bara korgarna i sig är ju så snygga! Perfekta lyxpresenten till en födelsedag, ny bebis, nytt hem eller vad det nu kan vara!


I Bungenäs på Gotland finns det en gammal bunker som numera är ombyggd til ett lyxhus och ägs av en Persson från H&M. Inget ställe jag skulle vilja bo i, men visst är det häftigt!


Vilken underbar matplats i det här fina hemmet i Santa Monica.


Till påsk passar en kanintårta bra!


Kall gröt låter kanske inte så gott, men den här varianten verkar lovande!
Meghan Markle har verkligen stil, och det är kul att se att hon lyckas hålla fast vid sin stil även som blivande medlem i brittiska kungahuset! Fler än jag som ser fram emot hennes bröllopsklänning?


Ni måste kolla in Landgång när de är i Neapel, aldrig har jag blivit så sugen på att äta pizza som när jag tittade på det!


Kroatien har alltid varit någonstans jag vill åka till, och den här reseguiden till Dubrovnik gör inte resesuget sämre! Den här 32-åringen levde otroligt snålt och kunde pensionera sig tidigt! Kanske något att ta efter? Och hur är det egentligen att leva som en digital nomad? Den riktiga faran med Trumps tullavgifter på stål och aluminium. Ha en fin dag!

1 kommentar:

Annika sa...

JA; jag ser fram emot att se Meghan Ms klänning. Det är samma dag som K tar sin examen, så frågan är hur mkt jag kommer att kunna titta? Å andra sidan brukar engelska kungahuset gifta sig tidigt, så jag kanske hinner se det innan vi måste gå. HOPPAS det.
Vilka fina affischer, de där gammeldags. Gillar verkligen!!!