tisdag, februari 10, 2009

Inbjudningskorten

Åh, jag är så glad över våra inbjudningskort! Jag har haft designen hos mig ett tag, och sen fick vi de färdigtryckta korten och nu hoppas jag att alla inbjudna som läser den här bloggen har fått sina så att jag inte förstör överraskningen, men jag kan inte vänta längre, för de är så fina!

Det är Malin hos Molly's Grove som har designat framsidan åt oss. Vi skickade några bilder på Engelsmannen och mig och det här blev resultatet! Så otroligt likt. Engelsmannen är verkligen på pricken lik! Det känns väldigt kul att ha en egen design som vi kan spara som minne från vårt bröllop, särskilt när den blev så fin! Texten på framsidan är från en av Engelsmannens och min favoritlåt, Let There Be Love med Nat King Cole, och även det känns speciellt! Tycker att designen blev en perfekt kombination av vår stil och Malins stil!
Och att det sedan smög sig in ett litet stavfel i själva inbjudan, ja, det gör väl inte så mycket? Förutom för Engelsmannens mamma som upprört undrade om vi skulle trycka om inbjudningarna!? Jag ser det som ett tecken på att jag inte är en Bridezilla eftersom jag bara ryckte på axlarna åt det. :) Fast jag satt och tipp-xade felet på alla inbjudningar till de engelska gästerna- jag tänkte att så småsinta är inte de svenska gästerna att de sitter och letar stavfel i inbjudningskorten! ;)

Summa summarum- vi är verkligen supernöjda med inbjudningarna och hoppas såklart att gästerna också är det! :) Om det nu är någon som vill ha en snygg design till något festligt (eller ofestligt) tillfälle så är jag säker på att Malin ställer upp! Tack, Malin!

12 kommentarer:

Tiger sa...

Som sagt, jag är jätteimponerad o lite stolt att jag kände igen designen. Kan du inte lägga upp bilden på dig o Mike som hon hade som inspiration, också? Har ju inte träffat Mike men av de bilder jag sett så har hon ju fångat hans karaktärsdrag ruskigt bra!

Nu har jag suttit o läst kortet uppifrån o ner, bakifrån o fram, o hittar fan inget stavfel?? Jag fattar inget!?

Tiger sa...

(är det 'o klock?)

Miss Marie sa...

Det är ingen bild hon har ritat av, utan hon fick lite olika foton som hon hade som inspiration till en egen bild. Jag är grymt imponerad!

Och ja, det är 'o clock! ;)

Ninnie sa...

Jaa, de är ju verkligen jättefina!

Mia sa...

Åh ja, vad läckra! Och unika!

Kram Mia

Anonym sa...

Tyckte att jag kände igen designen från julkorten...Jättefina! /Victoria

Anonym sa...

Man blir lycklig av att se er på korten för ni ser så lyckliga o kära ut. De är jätte fina!!

Desiree sa...

Wow, jag förstår verkligen att du är supernöjd med dessa inbjudningskort. De var otroligt fina, personliga och unika. Jättekul Marie! Vilken bra idé att skicka in lite kort på er två och få upptryckt på det här sättet. Jag har gått på en hel del bröllop men jag har aldrig sett något sådant här innan. Det är verkligen kul med inbjudningskort som sticker ut och är personliga som dessa. Jättefina. Ni ser båda väldigt snygga och naturliga ut. Det där med något litet stavfel tycker jag du gör helt rätt i att inte gå i taket över. Det blir lätt att det slinker med något litet fel hur noga man tycker att man kollar innan. Det finns värre saker och större bekymmer här i livet än något litet stavfel. Åh vilka fina kort!

Annika sa...

Men vad coolt!! OCh annorlunda!
Absolut den häftigaste inbjudan jag har sett!
Stavfelet får man ha överseende med.
Jag är GRYMT impad av inbjudningarna!!

Anonym sa...

Det gör mig så glad att ni är nöjda med korten. Men du vet, det var inte så svårt att få till, med två toppsnyggingar som du och Mike ;)

Anonym sa...

Jättehäftiga inbjudningskort!! Vilken himla bra idé!

Anonym sa...

Åh vilka fina!! Bästa jag någonsin sett faktiskt : ) Och som du skrev, vilket underbart minne för er att ha kvar!