fredag, november 06, 2009

Summa sumarum

Nu är vi iallafall i Liverpool. Mer eller mindre snuviga! Ni vet att man säger att man inte ska flyga när man är förkyld. Nej, just det, gör inte det! När piloten gick ner för landning satt både Engelsmannen och jag och höll för öronen och kved, det sprängde nåt djävulskt i öronen! Jag trodde nästan trumhinnorna skulle brista. Så ett tips bara, undvik att flyga när du är förkyld.

Men vi har hunnit med lite shopping idag iallafall! Lite fint till mig, till Engelsmannen och så lite julklappar. En del så söta så det nästan ilar i tänderna! :) Men det får ni inte se, för då är det ingen överraskning för de som ska få dom! (Inte för att de läser, men deras mammor gör!).

Nu slappas det med lite Cuba Libre och Engelsmannens bror står ute vid grillen i ösregn. Ja, det är nog bara i England de grillar året runt. Kanske för att vädret är detsamma i november som i juli? Skulle tro det! ;)

Trevlig helg på er!

8 kommentarer:

Ebba Christina sa...

På apoteket lärde dom mig förra året när jag flög till Ungern att om man är förkyld ska man ta näsdroppar 1,5 timmmar innan start, 20 minuter innan start och vid start. Sedan kan man ta det efter en timme igen. Det hjälper att utjämna trycket i hålorna i huvudet. Då gör det inte så ont....Ha en skön helg...

Desiree sa...

Jag hoppas att du får njuta av Liverpool även om du är snuvig. Blir riktigt nyfiken på vad du hittat på då det gäller julklappar. Var det spontansaker som du hittade eller hade du redan tänkt till innan vad du letade efter? Min pappa är faktiskt en sådan som grillar året runt. Alla grannarna tyckte i början att det såg helknäppt ut då han stod i vinterjacka med snön yrande runt sig och grillade. Men det blir ju lika gott oavsett säsong och väder om grillmästren inte har något emot att trotsa kyla, vind och snö.
Ha en fortsatt bra helg.

Miss Marie sa...

Ebba - Tack för tipset! Ska verkligen prova det! Tyvärr är det mest när jag landar som det gör ont. Men kanske om jag fortsätter med nässprayen under flighten så kanske det går bra?

Desiree - julklapparna kanske inte är så intressanta för andra än för mig och dom som får dom! :) Ska nog hinna njuta av Liverpool! :)

Kul att höra att det finns fler- icke engelsmän- som grillar året runt! Det är ju gott!

Tiger sa...

Var försiktig! Jag fick faktiskt en blödning i örat en gång när jag flög förkyld!! :/

Hoppas ni har det underbart. Och med tanke på vad många cuba libre ni dricker måste ni nog snart börja bläddra i drinkboken tror jag !;)

Anna, Fair and True sa...

Vi grillar året runt! I Stockholm. Men inte så ofta. Men en gång i 10 cm snö! :)

Anonym sa...

Det låter härligt, bara man slipper stå i ösregnet själv:)
Hälsa dem så hjärtligt/ullis

Annika sa...

För ngra år sen flög jag fr sverige till USA med tung snuva. Att landa var överjävligt, jag grät...
Och jag minns att det tog lång tid innan jag blev återställd, och att jag hade lock för öronen i åtminstone en vecka efter den flygningen. Vidrigt!
HAHA, här kan Peters pappa ladda på grillen i minusgrader...
Rätt crazy! men gott!
Ha nu så kul i England. Shoppa mkt och VISA oss sen!! :-)

Anonym sa...

vad jag letade efter, tack