måndag, mars 01, 2010

La Suède, nil point

Nej men, Schweden, seriöst?

Jag lyssnar igenom några melodifestivallåtar iTunes och Youtube nu när sista deltävlingen är över. Och... jag vet inte riktigt.

Kom kom kom... what? Och tror ni att vi ska gå på att ni verkligen spelar på de där instrumenten? Ni är verkligen jättesnygga och timotejiga, men att gå runt med en liten flöjt i munnen och låtsasspela på... Njae, verkligen? Fast det kanske funkar i öststaterna!

Sibel hade ju iallafall en rolig klänning på sig och låten kanske är bra, men jag var mest fokuserad på klänningen. Anna Bergendahl är riktigt bra och är detta års Empty Room.

Darin ser alltid så ledsen ut att jag knappt kan titta. Varför så ledsen, Darin? Låten var ju helt okej! Kanske var han ledsen för att han inte fick en dusch som Eric Saade? Kanske det. Peter Jöback däremot borde vara ledsen, med den låten och den fracken. Inte min kopp te.

Pernilla Wahlgren ville Rädda Schlagern men jag tycker hon mest försöker vara Linda Bengtzing och det är nästan aldrig bra!

Salem Al Fakir är sötast och har snyggast hår medan konstigast koreografi och plattast hår går till Jenny Silver. Låten tycker jag är riktigt bra (den finns redan i min iPod) men bara om man slipper se henne!

Så, det är mina åsikter av en melodifestival som jag har sett en deltävling av. Har jag fel eller har jag rätt?

5 kommentarer:

Hanna sa...

Haha! =)

Jag gillade Eric Saade! Han va grym!

Anonym sa...

Anna rocks..the new DIdo :)

Miss Marie sa...

Hanna - en annan kompis tycker också det, jag är inte lika övertygad! :)

Anonym - absolut!

Anonym sa...

Du har rätt i det mesta du skriver.
Inga låtar att bli jätteimpade av, förutom Darins =)
Kommer den till Oslo så tror jag på riktigt att vi faktiskt har en chans att vinna i år.
/Pernilla

Miss Marie sa...

Pernilla - du kan nog ha rätt!