fredag, september 17, 2010

Trendspaning

Idag spanar jag trender! Fast egentligen kanske det inte är en trend när bara en person har på sig det, men Liv Tyler har iallafall hakat på hängslena, både till vardags och till fest! Snyggt...? Tja. Men är man Liv Tyler så passar man ju i allt!Mörk utväxt är en trend jag ofrivilligt har hakat på! I mitt fall beror det på håret växer, men jag tror damerna nedan har lagt ned mycket omsorg för att få den perfekta utväxten. Personligen tycker jag Rachel Bilson och Sarah Jessica Parker har lyckats bäst!
Och så lite 60-tal! Finns det egentligen något mer kvinnlig årtionde? Tror inte det. Tuperat hår, klara färger (särskilt senapsgult), välklätt och kvinnliga handväskor, 60-talet kommer åter i år igen!

4 kommentarer:

Millan sa...

Phew vilken tur... jag har borjat fa varldens utvaxt och tycker inte att jag har rad att ga och slinga mig just nu. Men da behover jag ju inte det .. jag ar helt i modet alltsa :-)

Anna sa...

Hmm, Drews utväxt var ju så där måste jag säga. Gillade Livs festoutfit, så jäkla snyggt!

Marie sa...

Millan - precis, jag också! ;)

Anna - ja, Drew såg bara skitigt ut... Och visst är Liv snygg! Tror det skulle passa på väldigt få men på henne passar det!

Annika sa...

Vilket snyggt collage, så SNYGGT!
Och Liv Tyler...
OMG, she's a BEAUT!!!!