tisdag, december 28, 2010

Sötnosarna

De jag saknar mest nu efter jul är mina syskonbarn som växer så det knakar och det känns som om jag inte hinner med härifrån! Skype är guld värt, men det är ju inte samma sak. 

Häromdagen när vi skypade så försökte Jonna ge mig något genom datorn, men jag kunde ju inte ta emot, inte ens när hon gick bakom datorn kunde hon ge mig det! Måste vara lite förvirrande ibland för de små!

Sofia avslutade med: "hoppas du mår bra och bebisen i magen också!" Sötnos!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du är saknad här också. Idag sa mormor till Sofia att hon skulle vara försiktig med skötbädd eftersom Jonna och Seb ska ligga på det. Då sa Sofia "och Maries bebis också." Visst blir det knasigt ibland när barnen försöker vara SÅ nära dig via datorn, samtidigt är datorn och kommunikationen genom den naturlig för dem. Kram på dig sötis!

Marie sa...

Anonym - åh, gulle-Sofia! :) Det är häftigt att se hur naturlig datorn o web cam är för dom. Men inget går ju upp mot en kram på riktigt!

Desiree sa...

Ja det är inte lätt för de små ibland och inte heller för de riktigt gammla kan jag tänka mig att fatta sådant som Skype. Min mamma hade försökt skypa med min mormor och morfar som bor i Mexico och de hade liksom inte fattat att de kunde se henne på bild och prata med henne live samtidigt. Men Sofia är verkligen gullig och som utlandsboende är verkligen skype guld värt.
KRam!

Marie sa...

Desiree - nej, kan tänka mig att det är riktigt svårt för de gamla att förstå hur allt fungerar! Det är ju lite annorlunda från vad de är vana vid från när de var mindre! Teknikens under är inte lätta att hänga med i... Nog lättare för de små som ändå tycker Skype etc är något helt naturligt! :)

Anna, Fair and True sa...

Gulligt!